Renault Symbol 1.0 TCe 2020 alınır mı?

Katılıyorum atmosferiğe göre hem çekişi daha iyi hem daha az yakıyor. Üstelik ben her yokuşu 4000 devirle çıkmak istemezdim

Yılda 30 bin km absürt bir km değil? İlaveten yılda 30 bin km yapmasıyla bakımın aksamasının nasıl bir ilişkisi olabilir?

Şirket aracı olduğu 50km öteden belli oluyor araç sürekli işlediği için bakımların aksaması normal değil mi üstelik hor kullanılmışlığıda var. Muadillerine göre ucuz olması içinde ne sorunlar barındırdığını yeterince özetliyor bence.

Hayal dünyanızdan çıkmanızı tavsiye ederim size Aracın sürekli işlemesiyle bakımların aksaması arasında halen 1 gram mantık bulunmuyor. 24 saat çalışıyor 30 dakika bakıma girecek zaman mı bulamamış araç

Bir de hayatınızda görmediğiniz aracın hor kullanıldığı bilgisi de geldi Muadillerine göre ucuzmuş bir de. İlan linki var galiba sizde iletin bizde bakalım ne kadar ucuzmuş muadillerine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…