Renault Symbol 1.5 dCi alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba. 550k civarına 2014 model symbol 1.5 dCi 90 HP 125k Km'de temiz birkac yuzeysel boyali bir araba için görüşme halindeyim. Aracın seri olması ve yakıtı koklaması benim için baş etmenler arasında geliyor. Alıp almama konusunda çok kararsızım düşünceleriniz nedir?

Eski şirket aracımdı.
Motoru sağlam, kronik sorunu olmayan bir araçtır. Bakımları düzgün ve kaliteli malzeme ile yaptığın sürece sıkıntı çıkartmaz kolay kolay.
Az yakar çok kaçar. Ben çok memnundum kullanırken.

Bizde vardı symbol tamam motor iyi her şey dörtdörtlük ama parçaları yoktu varsa bile çok pahalıydı çıkma parçacıdan sandero Stepway parçası takıldı hep

Emin misiniz hocam? 1.5DCi'nın parçasının ülkenin en ücra köşesinde bile bulabiliyorsunuz.

Hocam 2012 modelin parçası bizim burada Isparta'da bulunmuyor kapı kiliti bozuldu bir zaman araya araya bulamadık idare etsin diye Opel Astra'nın kapı kilit motorunu taktık servis bile zor buluyor hiç yok demiyorum ülkede hiçbir yerde yoksa Ankara ostümde gene var ama kolay kolay bulunmuyor.

Hocam 2012 modelin parçası bizim burada Isparta'da bulunmuyor kapı kiliti bozuldu bir zaman araya araya bulamadık idare etsin diye Opel Astra'nın kapı kilit motorunu taktık servis bile zor buluyor hiç yok demiyorum ülkede hiçbir yerde yoksa Ankara ostümde gene var ama kolay kolay bulunmuyor.
Hocam sizinki 2009-2012 arası 65hp be 85hp'leri barındıran paket yanlış bilmiyorsam. Benim dediğim ise 2013'ten sonraki kasa.

Genelde şirketler veya ilk aracı olanlar tercih ettiğinde yıpranmış araçlar olabiliyor. Mekanik ve kaporta olarak mutlaka iyice baktırın.

Onun dışında tek eksiği 6. vitesi olmaması diyebilirim. Güzel bir multimedya ve ses sistemiyle akar.
Hocam zaten planım önce ustaya götürmek. Ustadan geçerli not alınca exper'e sokmak. Tam teçhizat yani 😄

Hocam sizinki 2009-2012 arası 65HP be 85HP'leri barındıran paket yanlış bilmiyorsam. Benim dediğim ise 2013'ten sonraki kasa.

Yok hocam onlar değil.

Screenshot_20250702-195500~2.png

Böyle bir şeydi bizimki tam net değil ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı