Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 26 Şubat 2021 #21 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Aslında 2001 model bir Tofaş alıp ama araba hali kötü olacak onu toplasam masraf yapsam değer mi? Genişletmek için tıkla... Yürüyen tenekeye binmek istiyorsanız neden olmasın?
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Aslında 2001 model bir Tofaş alıp ama araba hali kötü olacak onu toplasam masraf yapsam değer mi? Genişletmek için tıkla... Yürüyen tenekeye binmek istiyorsanız neden olmasın?
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 26 Şubat 2021 #22 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Tek tek sorularınızı cevaplayalım 250 Bin TL Aracı bir yerden bir yere gitmek amaçlı Evet ailem var 3 kişiyiz Benzinli manuel. Genişletmek için tıkla... Sıfır olarak Focus, Megane, Corolla önerebilirim. Bu kadar para verip ikinci el almanızı tavsiye etmem.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Tek tek sorularınızı cevaplayalım 250 Bin TL Aracı bir yerden bir yere gitmek amaçlı Evet ailem var 3 kişiyiz Benzinli manuel. Genişletmek için tıkla... Sıfır olarak Focus, Megane, Corolla önerebilirim. Bu kadar para verip ikinci el almanızı tavsiye etmem.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 26 Şubat 2021 #23 Kunkka dedi: Yürüyen tenekeye binmek istiyorsanız neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam biliyorum Tofaş'ların kötü olduğunu sağlamlık konusunda, Ama ben 2020 model bir arabaya çevirmek istiyorum onun gibi arabaları.
Kunkka dedi: Yürüyen tenekeye binmek istiyorsanız neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam biliyorum Tofaş'ların kötü olduğunu sağlamlık konusunda, Ama ben 2020 model bir arabaya çevirmek istiyorum onun gibi arabaları.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Şubat 2021 #24 Furkan fantezi arıyorsan yeni konu aç derim. Ne istediğini bile anlamıyoruz böyle.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 26 Şubat 2021 #25 FurkannC dedi: Sıfır olarak Focus, Megane, Corolla önerebilirim. Bu kadar para verip ikinci el almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Talisman nasıl?
FurkannC dedi: Sıfır olarak Focus, Megane, Corolla önerebilirim. Bu kadar para verip ikinci el almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Talisman nasıl?
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 26 Şubat 2021 #26 Akif dedi: Yazılımın dizel/benzinli olmasıyla ilgisi yok bu arada. Genişletmek için tıkla... Neyle ilgisi var peki hocam söyleyebilir misiniz? Atmosferik motorda ben yazılımla 10 beygirden fazla alındığını hiç görmedim.
Akif dedi: Yazılımın dizel/benzinli olmasıyla ilgisi yok bu arada. Genişletmek için tıkla... Neyle ilgisi var peki hocam söyleyebilir misiniz? Atmosferik motorda ben yazılımla 10 beygirden fazla alındığını hiç görmedim.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 26 Şubat 2021 #27 Akif dedi: Furkan fantezi arıyorsan yeni konu aç derim. Ne istediğini bile anlamıyoruz böyle. Genişletmek için tıkla... Evet dostum fantezi arıyorum nasıl anladın ya?
Akif dedi: Furkan fantezi arıyorsan yeni konu aç derim. Ne istediğini bile anlamıyoruz böyle. Genişletmek için tıkla... Evet dostum fantezi arıyorum nasıl anladın ya?
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 26 Şubat 2021 #28 Megane 1.3 TCe önerebilirim, bu bütçe ile istersen manuelini istersen de otomatiğini (çift kavramalı) alabilirsin.
Megane 1.3 TCe önerebilirim, bu bütçe ile istersen manuelini istersen de otomatiğini (çift kavramalı) alabilirsin.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 26 Şubat 2021 #29 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Talisman nasıl? Genişletmek için tıkla... Talisman güzel arabadır. Bütçenize uygun temizini bulabilirseniz alınabilir.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Talisman nasıl? Genişletmek için tıkla... Talisman güzel arabadır. Bütçenize uygun temizini bulabilirseniz alınabilir.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Şubat 2021 #30 FurkannC dedi: Neyle ilgisi var peki hocam söyleyebilir misiniz? Atmosferik motorda ben yazılımla 10 beygirden fazla alındığını hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Turbo beslemeli olup olmamasıyla ilgisi var. Benzinli de olsa dizel de olsa turbo beslemesi varsa yazılımın etkisi olur. Atmosferik araçlarda güç getirisi olmaz denecek kadar az.
FurkannC dedi: Neyle ilgisi var peki hocam söyleyebilir misiniz? Atmosferik motorda ben yazılımla 10 beygirden fazla alındığını hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Turbo beslemeli olup olmamasıyla ilgisi var. Benzinli de olsa dizel de olsa turbo beslemesi varsa yazılımın etkisi olur. Atmosferik araçlarda güç getirisi olmaz denecek kadar az.