Render alınca video kalitesi düşüyor

Daha fazla  
OBS veya NVIDIA'nın uygulamasını kullanıyorum. 1920x1080 16:9 kayıt alıyorum. Kayıt bittikten sonra kalite iyi fakat Adobe Premiere Pro veya CapCut ile 9:16 render aldıktan sonra kalite 480p oluyor. Nasıl düzeltebilirim? Reels videoları için 9:16 render alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dışa aktar kısmında render etme seçeneklerinden 1080p'yi seçersen 1080p olarak render alırsın ama benim de anlamadığım bir kısım var. Örneğin Nvidia Experience ile 1080p bir video çekip herhangi bir edit programında yine 1080p olarak render alınca dosya boyutu baya düşüyor.

Seçiyorum zaten.

Çözünürlük mü 480P oluyor yoksa 1080P çözünürlük kötü mü gözüküyor. Çözünürlük öyle oluyorsa ayarlarında sorun vardır comp ayarlarına bak ve render alırken full çözünürlükte aldığından emin ol.

Bitrate tam kapasitede kullanılması kaliteyi daha iyi yapmıyor mu? Ben sona kadar çekiyordum şimdiye kadar. Böyle yapmasının sebebi nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…