Render Alırken CPU Sıcaklığı ne olmalı ?

Safa Eldek

Hectopat
Daha fazla  
Bugün çizim programı Solidworks'de 1920x1080p Render almak istedim ve işlemcimin AI Suite 3'de 88-90°C olduğunu gördüm.

Sizce bu değerler normal midir? Bana biraz sakıncalı bir durum varmış gibi geldi ama yardıma ihtiyacım var.

CPU Soğutmam Xigmatek Janus.

Son düzenleyen: Moderatör:
thermaltake 650wattlik versa kasa. pull-push dediğiniz ayarlanabilir fanlar ise evet hepsi pwm kontrollü.

N26 sanırım. Yani demem o ki, üst ve arka fanı dışarıya ön fanlar içeriye mi üflüyor? 7700k için YouTube'da voltaj ayarları olmalı.

N26 sanırım. Yani demem o ki, üst ve arka fanı dışarıya ön fanlar içeriye mi üflüyor? 7700k için YouTube'da voltaj ayarları olmalı.

Evet N26. Üst kısımda fan yok sadece arkada var. Bir adet kasa fani bir adette işlemci fani. İşlemci faninin içinde 2 adet fan var ama. Bakayım voltaj ayarlarına youtube'dan. Teşekkür ederim.

Yanılmıyorsam kasadaki tek fan yetersiz geliyor. En az bir tane de içeri hava üfleme için fan alın derim.
Bir de soğutucunun performansı çok da iyi olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…