Animasyon 1.sınıf öğrencisiyim. Çizim animasyon modelleme için laptop araştırıyorum, uzun yıllar götürsün istiyorum, 30 binlere kadar bütçem var. Hiç oyun oynamıyorum. Tasarım işleri ve gündelik şeyler için kullanacağım. Kullanırken bilgisayarı en çok çalıştıracak şey render olacak. Anlayan, deneyimi olanlar karar vermeme yardımcı olursa cok sevinirim.
M5, M4 Pro veya M4 Max çipli MacBook Pro laptop için apple.com adresinden verdiÄiniz sipariÅlerde ücretsiz gönderimden yararlanın. Bir model seçin veya kendi modelinizi oluÅturun.
www.apple.com
Ayrıca mediamarktan bir şey almayın. Ürünleri %5-20 oranında daha pahalıya satıyorlar. Nereden bildiğimi sormayın.
Bu laptop uzun süre götürür MacBook Air fanı olmadığı için çok ısınıyor render sırasında Pro'nun fanları var bu arada masaüstü al o fiyata laptop alınmaz diyecek varsa demesin.
Taşınabilirlik, pil ömrü, genel cihaz ömrü, tasarım vs. gibi birçok konuda M2 önde. Performans olarak ya eşitler ya da ASUS bir tık önde ama kesinlikle M2 almanızı öneriyorum. Özellikle ısınma konusunda M2 çok daha serin çalışıyor render esnasında.