Render için 4070 vs 4070 Ti

Bütçe
25000

murat06

Megapat
Daha fazla  
Herkese öncelikle merhaba, render ve 3D modelleme üzerine profesyonel olarak çalışmaktayım.

Halihazırda 3060 Ti model ekran kartı kullanmaktayım ancak iş yükü olarak artık çok fazla verim alamıyorum ve malum KDV ve ÖTV zammı gelmeden değiştirmek istiyorum.

RTX ekran kartlar bu konuda daha iyi iş çıkardığı için NVIDIA kartlara yönelmek istedim.

Aklımda 2 adet model var bunlardan biri RTX 4070 diğeri RTX 4070 Ti, bir ekran kartına çok yüksek meblağlarda para ödemek istemiyorum.

Maksimum bütçem 25k. Bu bütçede 4070 Ti için COLORFUL iGame RTX 4070 Ti Ultra'yı buldum. Nasıldır nedir hiç bilmiyorum ve güvenemiyorum.

Bu ekran kartı hakkındaki düşüncelerinizi ve 4070 ekran kartı tavsiyelerinizi can kulağı ile dinliyor olacağım.

Sistem:

CPU: Ryzen 5600X.
RAM: 32 GB.
PSU: 650W 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam valla 4070 Ti MRender ile alakası var mı bilmiyorum yaptığınız işin ama 4070 Ti üst düzey bir performans sağlıyor. Ve sizin yerinizde olsaydım ve sizin yaptığınız işi yapsaydım 25k'yı pek bilinmeyen, güvenilmeyen markalara vermek yerine 32k'ya MSI'dan alırdım.

Gerekirse 1 ay daha geç alın ama iyisini alın ileride başınızı ağrıtmasın benim şahsi tavsiyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…