MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.194 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, sizce hangisiyle render almalıyım? Adobe Premier kullanıyorum. Hangisinde daha iyi sonuç alırım? Ben genelde işlemci ile render alıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, sizce hangisiyle render almalıyım? Adobe Premier kullanıyorum. Hangisinde daha iyi sonuç alırım? Ben genelde işlemci ile render alıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 24 Aralık 2020 #2 İşlemci daha mantıklı duruyor. Hangi programda render alıyorsunuz? Edit: Programı ismi görmemişim. İşlemci üzerinde render almak mantıklı duruyor.
İşlemci daha mantıklı duruyor. Hangi programda render alıyorsunuz? Edit: Programı ismi görmemişim. İşlemci üzerinde render almak mantıklı duruyor.
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.194 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #3 Nakerosu dedi: İşlemci daha mantıklı duruyor. Hangi programda render alıyorsunuz? Edit: Programı ismi görmemişim. İşlemci üzerinde render almak mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam.
Nakerosu dedi: İşlemci daha mantıklı duruyor. Hangi programda render alıyorsunuz? Edit: Programı ismi görmemişim. İşlemci üzerinde render almak mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam.