@Ercüment Solmaz Bugün bu konu ile ilgili sayfalarca bilgi edindim demek istediğinizi anlıyorum fakat ben 2k ve 4k oynamak istediğimde sorunlar yaşayacağım açık ve net ortada değil mi?
Opencl var diğer tarafta ama ben onu savunmuyorum. Render'da nvidia daha iyi tamam ama şuan rakibi olmadığı için fiyatları şişirdiler. Rakip gelir ise fiyatı düşer.
Opencl var diğer tarafta ama ben onu savunmuyorum. Render'da nvidia daha iyi tamam ama şuan rakibi olmadığı için fiyatları şişirdiler. Rakip gelir ise fiyatı düşer.
@Silinen üye 'nin de dediği gibi, ben de şuan tek GPU'da piyasanın Render şampiyonu olan GTX780Ti'ı öneriyorum. 6GB versiyonunu alman ilerisi için daha mantıklı olur. Ya da bekleyip Titan II'yi de düşünebilirsin.
@Silinen üye 'nin de dediği gibi, ben de şuan tek GPU'da piyasanın Render şampiyonu olan GTX780Ti'ı öneriyorum. 6GB versiyonunu alman ilerisi için daha mantıklı olur. Ya da bekleyip Titan II'yi de düşünebilirsin.
Yanlışım olmasın ama; 780Ti, ilginç bir şekilde; hem 970, hem de 980'den daha performanslıydı Render konusunda. Önceden forumda da tartışılmıştı bu konu, daha sonra bunun üzerine araştırma yapınca öğrenmiştim. Yanlışım varsa düzeltin hocam.