Render için RTX 4060 Ti 8 GB vs 7700XT 12 GB

sryeez10

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki ekran kartı arasında kaldım. Biri diyor DLSS biri diyor VRAM, driver cart curt artık kafam karıştı ben 7700XT'den yanayım açıkçası, diyorlar oyun için 7700 XT render yaparım falan diyosanız 4060 alın demişler anlamadım ben şimdi benim ilk önceliğim tabii ki oyun ama ben render de alacağım. Profesyonel yapmayacağım tabii ki, Instagram Reels'te gördüğünüz futbol editleri yaparım After Effects ile 7700 XT de render çok mu kötü? 15-20 saniyelik video yapacağım bu arada bu bilgisayar işlerine yeni girdim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 4060 öneririm. Fakat bu tarz render işleri için işlemci daha önemlidir 4060'ın yanına iyi bir işlemci (8-12 çekirdekli) ve en az 16 GB'lik bir RAM alırsan tüm işlerini rahatlıkla görürsün.

RTX 4060 öneririm. Fakat bu tarz render işleri için işlemci daha önemlidir 4060'ın yanına iyi bir işlemci (8-12 çekirdekli) ve en az 16 GB'lik bir RAM alırsan tüm işlerini rahatlıkla görürsü.

RTX 4060 öneririm. Fakat bu tarz render işleri için işlemci daha önemlidir 4060'ın yanına iyi bir işlemci (8-12 çekirdekli) ve en az 16 GB'lik bir RAM alırsan tüm işlerini rahatlıkla görürsün.

7700XT oyun performansı daha iyi değil mi hem 12 GB VRAM daha avantajlı, 7500F işlemci var, RAM 16 GB ileride 16 GB daha alıp 32 GB olarak güncelleyeceğim. Benim sorum 7700XT 7500F işlemci ile dediğim gibi 15 30 saniye arası edit yapacağım yeterli olur mu?

Arkadaşlar iki ekran kartı arasında kaldım. Biri diyor DLSS biri diyor VRAM, driver cart curt artık kafam karıştı ben 7700XT'den yanayım açıkçası, diyorlar oyun için 7700 XT render yaparım falan diyosanız 4060 alın demişler anlamadım ben şimdi benim ilk önceliğim tabii ki oyun ama ben render de alacağım. Profesyonel yapmayacağım tabii ki, Instagram Reels'te gördüğünüz futbol editleri yaparım After Effects ile 7700 XT de render çok mu kötü? 15-20 saniyelik video yapacağım bu arada bu bilgisayar işlerine yeni girdim. Şimdiden teşekkür ederim.

Fazlasıyla yeterli hocam. Bende After Effects'den futbol editleri yaptım kullandığım ekran kartı RX 7800 XT. Renderda NVIDIA kadar iyi olmasa da AMD o kadar da kötü değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı