Vallahi hangisi ucuzsa ondan yürü derim çünkü şu anki kart fiyatları anormal fiyatlarda yani normal değil kesinlikle ve bu fiyatlar verilmemeli bence o yüzden ben senin yerinde olsam ki muhtemelen bu soruyu sorduğuna göre bütçen yoktur diye tahmin ediyorum şu açıdan yanlış anlamaz sakın ama paran çok olsaydı sanırım büyük ihtimal bu soruyu hiç sormadan doğrudan aldırdın diye tahmin ediyorum ama ister istemez tabii ki de günümüzde para denilen şey çok kıymetli bundan dolayı da sorman gayet doğal söz konusu para olunca da bence hangisi işine yarayacaksa ve ucuz para ile kurtarabileceksen onu seçmek daha mantıklıdır diye düşünüyorum tabii ki de bu benim düşüncem katıdan olur katılmayan olur bu çok göreceli bir şey ama ben senin yerinde olsam öyle yapardım eşime hangisi yarıyorsa ve ucuz miktarda onu alabiliyorsan önemli olan budur gidip de hemen hemen aynı özellikte olan başka bir karta belki 4-5 katı kadar neredeyse bir para vermenin bir anlamı yok bence. Buradaki mantık şu olmadı bence işini yapan ihtiyacını karşılayan ve bunu en ucuz yola çözebilen tabii ki de kaliteli şekilde olmak şartıyla senin sonuca götüren şey önemlidir diye düşünüyorum ben.