Render İçin Ryzen 1800X ve GTX 970 Sistem Toplama

Relkua

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar mimarlık öğrencisiyim. 3D MAX, SKETCH UP, AUTOCAD, ARCHICAD programlarını yoğun olarak kullanıyorum ve kullanacağım bilgisayarın render performasının iyi olmasını istiyorum. Kendi sistemim için düşündüğüm parçalar şöyle;
  • Ryzen 1800X İşlemci
  • Corsair 2x16GB 3200MHz Bellek
  • Evga GTX 970 Ekran Kartı
  • Gigabyte GA-AB350 B350 Anakart
  • Corsair CS750W Güç Kaynağı
  • Samsung 850 EVO 250GB SSD
  • 2TB 7200RPM HDD

GTX 970 neden? Bunun yerine GTX 1060 veya RX 480 tercih et. Güncellik ve güç tüketimi açısından.

Bir de X ibareli işlemci için X370 anakart seçmen daha iyi olur. Çünkü sonunda X olan işlemciler OC açısından daha verimli.

Selamlar. Sisteme eklediğiniz bir soğutucu göremedim. Bir soğutucu eklemeniz gerekiyor. Benim tavsiyem Ryzen 7 1700+Noctua NH D15+X370 anakart gibi bir üçlü ile 4 Ghz'e OC yapıp kullanmanız. 1800X'lerin tek artısı aynı voltaj değerinde 100 Mhz daha yüksek OC olabilmesi. Hakikaten o fiyatı hak etmiyor. Ekran kartı olarak GTX 970 yerine RX 480 4GB sizin işinizi rahatlıkla görecektir(Hem daha güncel hem de daha yüksek performanslı). HDD olarak Toshiba P300 tavsiye ederim. Bir de sistemi 2-3 gün içerisinde toplamayacaksanız, RAM olarak Gskill'in Flare X model AMD için üretilmiş RAM'ları çıkacak onu da alırsanız harika bir sistem olur. Bütçeniz ne kadardı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…