Render için seçeneklerdeki hazır sistemler iyi midir?

CL3ARBL00D

Centipat
İki tane hazır sistem buldum.

(32 GB RAM seçili şekilde)

Parçalar nasıl, bu seviyede daha iyi sistemler çıkar mı? Ekran kartından ziyade RAM ve işlemci önemli render için kullanılacak. 4060 ve 5060 render için fark eder mi? İncehesap'ta daha uyguna 5060 buldum.

Render için 8 GB VRAM yeterli, render için AMD ekran kartı önermem, alırsan doğranmış patatese döner. 5060 ile 4060 arasında WoW diyecek bir fark da yok. Render için hangi programı kullanacağına göre de işlemci modellerinin performansı değişiyor. Bazı programlarda Intel işlemciler bazı programlarda AMD işlemciler daha iyi. Kendim de bu işi yapıyorum, i5 12400F + 32gb ram + 4060 üçlüsü gayet yetiyor.

sketchup ve autocad kullanılacak. Tam olarak nasıl bir sistem gerekiyor emin değilim çıkçası bu seviyelerde bütçe var yukarı aşağı verebilirim
Render için 8 GB VRAM yeterli, render için AMD ekran kartı önermem, alırsan doğranmış patatese döner. 5060 ile 4060 arasında WoW diyecek bir fark da yok. Render için hangi programı kullanacağına göre de işlemci modellerinin performansı değişiyor. Bazı programlarda Intel işlemciler bazı programlarda AMD işlemciler daha iyi. Kendim de bu işi yapıyorum, i5 12400F + 32gb ram + 4060 üçlüsü gayet yetiyor.
Hangi render motorunu kullanıyorsun?

Sadece cnc kesim için kullanılacaksa bu sistemler yeterli olur. Ama render için de kullanılacaksa kullandığı render motorunu öğrenirsen daha detaylı yardım edebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı