Render için sistem toplama

Opusgeo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun süredir hayalini ettigim masaustumu toplamak uzereyim. Kendi arastirmalarimla yola ciktim fakat magazalara gittigimde kampanyalardan dolayi butcemi zorlayip biraz daha ust model parcalara yoneldim fakat bunun beraberinde uyum sorunlari kafami karistirmaya basladi. Son olarak solugu burada aldim.

Topladigim kasada degistirmek istemedigim faktor ekran karti. Cunku işimi cogunlukla GPU ile gorecegim. (Render.) Dusundugum ekran karti minimum Nvidia Asus ROG Strix GTX1070 8 GB 256bit. İslemci olarak da kampanyadan dolayı Ryzen 7 1800X almaya karar verdim. Bu parcalara gore beni en rahat ettirecek parca onerilerine ihtiyacim var. Butcem 6500 TL monitor haric. Ekran karti olarak 1080'e cikmam vericegim paraya deger mi? Monitor olarak Hz ve MS degerleri minimum ne kadar olmali? 24 inç dusunuyorum. Çift monitor dusuncem var. Monitor icin butcem 1500 TL. Saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:
1070 işini görür 2 ekran düşünüyorsan şuna bak bir derim.
Düzenleme: Daha ucuza vardır elbet ben ilk önüme geleni seçtim araştırıp bu ürünü daha ucuza alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…