Render için sistem toplama

1700x koyup daha ucuza topladım.

Teşekkürler, işlemci daha iyi kesinlikle ancak diğer parçaları düşürmüşsünüz sanırım. Daha kısa ömürlü olabilir diye düşünüyorum.

İlk olarak stok fan yok 1700X'te yani soğutmayı düşünmüyorsun galiba. İkinci olarak benim attım kasa daha kaliteli.

Tekrar merhaba, topladığınız sistemde RAM CL değeri 16 yazıyor. Bu bizim için sorun çıkartır mı? CL değerinin önemli olduğunu duymuştum.

@DeadlyShot @Cemal Bey
Merhaba, bu sistemi almayı düşünüyorum. Ekran kartındaki 192 bit sorun olur mu? Bir de RAM CL değeri 16. Bu ikisi hakkında yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

4900.jpg

Monitör olarak bunu düşünüyorum: VIEWSONIC 21.5”" VX2257-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR

Yorumlarınızı bekliyorum.

Topladığınız sistem gayet güzel alınabilir. Bit değerine göre ekran kartı alınmaz. O HDD yerine Toshiba P300 öneririm. Ve o monitör alınmaz çünkü TN panel. Monitör için paranızı belirtin öneri yapalım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı