Render için sistem toplama

İşlemciyi neyle soğutmayı düşünüyorsun. Merak ediyorum. Ayrıca neyi daha güçlü aynı bileşenleri seçmişiz.

İlk olarak stok fan yok 1700X'te yani soğutmayı düşünmüyorsun galiba. İkinci olarak benim attım kasa daha kaliteli.

1700x koyup daha ucuza topladım.

Teşekkürler, işlemci daha iyi kesinlikle ancak diğer parçaları düşürmüşsünüz sanırım. Daha kısa ömürlü olabilir diye düşünüyorum.

Tek kasa olarak Dark N10 koydum ve HDD daha hızlı koydum. Diğer parçalar aynı.

İlk olarak stok fan yok 1700X'te yani soğutmayı düşünmüyorsun galiba. İkinci olarak benim attım kasa daha kaliteli.

Tekrar merhaba, topladığınız sistemde RAM CL değeri 16 yazıyor. Bu bizim için sorun çıkartır mı? CL değerinin önemli olduğunu duymuştum.

@DeadlyShot @Cemal Bey
Merhaba, bu sistemi almayı düşünüyorum. Ekran kartındaki 192 bit sorun olur mu? Bir de RAM CL değeri 16. Bu ikisi hakkında yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Monitör olarak bunu düşünüyorum: VIEWSONIC 21.5”" VX2257-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR

Yorumlarınızı bekliyorum.

Topladığınız sistem gayet güzel alınabilir. Bit değerine göre ekran kartı alınmaz. O HDD yerine Toshiba P300 öneririm. Ve o monitör alınmaz çünkü TN panel. Monitör için paranızı belirtin öneri yapalım.

Monitör için şu an 500-600TL ayırabilirim en fazla. Bir öneri sunabilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…