Render & Oyun konusunda en başarılı işlemci?

Şu anda piyasadaki en iyi işlemci Intel Xeon E7 8890 v2 diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun ve render arasında çok fark var, 5820K alıp overclock edersen en iyi oyun performansına erişirsin ve renderde biraz geri kalırsın. Xeonlarda oyunda çok zorlanır. En orta seçenek 5960k ama fiyatı bayağı pahalı

Intel Xeon E5-2699 v3 Şuan dünyadaki en hızlı işlemci.

Hocam uçtunuz sizde , en hızlı farklıdır en çok işlem kapasitesi farklıdır. Verdiğiniz işlemciden çok daha hızlı işlemciler var. Kapasite olarak verdiğiniz işlemci aşırı güçlü ama "dünyanın en güçlüsü" lakabı kuantum bilgisayarlara ait

Hocam oyun ve render arasında çok fark var, 5820K alıp overclock edersen en iyi oyun performansına erişirsin ve renderde biraz geri kalırsın. Xeonlarda oyunda çok zorlanır. En orta seçenek 5960k ama fiyatı bayağı pahalı

Hocam uçtunuz sizde , en hızlı farklıdır en çok işlem kapasitesi farklıdır. Verdiğiniz işlemciden çok daha hızlı işlemciler var. Kapasite olarak verdiğiniz işlemci aşırı güçlü ama "dünyanın en güçlüsü" lakabı kuantum bilgisayarlara ait
Yinede alabileceğimiz en iyi işlemci Xeon E5 2699V3. Kuantum bilgisayarları falan karıştırmazsak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı