Engineer0 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 18 Yer Manisa 2 Eylül 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, şuan KeyShot adlı render programını kullanıyorum. Ancak daha gerçekçi görünümler elde etmek için farklı render programları araştırıyorum. Bildiğiniz önereceğiniz iyi bir render programı var mı?
Merhaba arkadaşlar, şuan KeyShot adlı render programını kullanıyorum. Ancak daha gerçekçi görünümler elde etmek için farklı render programları araştırıyorum. Bildiğiniz önereceğiniz iyi bir render programı var mı?
Oğuzhan Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 1.338 Makaleler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 2 Eylül 2014 #2 Hangi programda yaptığın modelleri render alıyorsun ? KeyShot'ı kurduktan 15 dakika sonra silmiştim ben.
Hangi programda yaptığın modelleri render alıyorsun ? KeyShot'ı kurduktan 15 dakika sonra silmiştim ben.
S smyrna82 Megapat Katılım 5 Kasım 2013 Mesajlar 160 Makaleler 1 Yer İzmir-Yeşilyurt Daha fazla Meslek Memur 2 Eylül 2014 #3 Finalcut var ama hiç kullanmadım.
Engineer0 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 18 Yer Manisa 2 Eylül 2014 #4 Oğuzhan Yıldırım dedi: Hangi programda yaptığın modelleri render alıyorsun ? KeyShot'ı kurduktan 15 dakika sonra silmiştim ben. Genişletmek için tıkla... Solidworkste modellediğim parçaların renderlerini alıyorum. smyrna82 dedi: Finalcut var ama hiç kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Finacut Mac'te çalışıyor.
Oğuzhan Yıldırım dedi: Hangi programda yaptığın modelleri render alıyorsun ? KeyShot'ı kurduktan 15 dakika sonra silmiştim ben. Genişletmek için tıkla... Solidworkste modellediğim parçaların renderlerini alıyorum. smyrna82 dedi: Finalcut var ama hiç kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Finacut Mac'te çalışıyor.
Oğuzhan Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 1.338 Makaleler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 2 Eylül 2014 #5 Lumion 4.5 pro ile denemende fayda var. Animasyon bile yapabilirsin. Desteklediği dosyalar ; DAE, FBX, MAX, 3DS, OBJ, DWG, DXF.
Lumion 4.5 pro ile denemende fayda var. Animasyon bile yapabilirsin. Desteklediği dosyalar ; DAE, FBX, MAX, 3DS, OBJ, DWG, DXF.
Engineer0 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 18 Yer Manisa 2 Eylül 2014 #6 Teşekkürler . Tavsiyenizi hemen deneyeceğim .
S smyrna82 Megapat Katılım 5 Kasım 2013 Mesajlar 160 Makaleler 1 Yer İzmir-Yeşilyurt Daha fazla Meslek Memur 2 Eylül 2014 #7 Engineer0 dedi: Solidworkste modellediğim parçaların renderlerini alıyorum. Bildiğim kadarıyla Finacut Mac'te çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Windows için Sony vegas vardı. Onu da deneyebilirsiniz.
Engineer0 dedi: Solidworkste modellediğim parçaların renderlerini alıyorum. Bildiğim kadarıyla Finacut Mac'te çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Windows için Sony vegas vardı. Onu da deneyebilirsiniz.
Engineer0 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 18 Yer Manisa 9 Eylül 2014 #8 Lumion 4.5 pro gayet güzelmiş tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.