Render süresi nasıl düşürülür?

Boşhesap

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.
Yeni üye oldum. Küçük bir bilgiye ihtiyacım var.

Sistemim;
AMD FX 4300 İşlemci
PowerColor HD 7870+ PCU Edition Ekran Kartı
Asus M5A97 Evo r2.0 Anakart
4 GB Kingston RAM
500 GB Harddisk

Genel özellikler bunlar. Elimde bir sahne var. Aslında sahne değil animasyonun bir karesi. Render süresi 2 dakika 30 saniye ediyor. Ben bunu nasıl 1 dakikaya veya en olmadı yarıya düşürebilirim ? Neleri güncellemem gerek bilginiz var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız programa göre değişir. 3D Max'i ele alalım. Bunun süresini kısaltmak istiyorsanız sürekli olarak güncel olmalısınız ve yazılımınızı güncellemelisiniz. Ama asıl etmen işlemcidir 3D Max'de. İşlemci ne kadar güçlü, renderler o kadar kısa.

Bir dakikalık performans artışı olarak düşününce basit bir şey gibi geliyor ama o 1 dakika orana dökünce nereden baksan %100 performans artışı demek. Donanım değiştirmeden biraz zor gibi.

Cinema 4D

3dS Max kullanıyorum fakat C4D'te render ayarlarını ve kalitesini düşürmeniz gerek o zaman.

3dS Max kullanıyorum fakat C4D'te render ayarlarını ve kalitesini düşürmeniz gerek o zaman.
Onun pek ihtimali yok, kaliteden ödün vermeden düşürmeye çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun pek ihtimali yok kaliteden ödün vermeden düşürmeye çalışıyorum
o zaman online renderfarm siteleri var...Yada daha iyi işlemciye geçiş. İllaki ayarlardan biraz kısarak düşüş yaparsınız fakat 1 dakikaya indirmek gibi bir durum söz konusu olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…