Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #11 Benjackinöfkesi dedi: iş görür mü hocam. Teşekkür ederim dostum tavsiyen için,bu programları nasıl ve nereden öğrendin sorabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Evet iş görür. Tanıdığım çoğu grafik tasarımcı daha kötü sistemle çalışıyor.
Benjackinöfkesi dedi: iş görür mü hocam. Teşekkür ederim dostum tavsiyen için,bu programları nasıl ve nereden öğrendin sorabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Evet iş görür. Tanıdığım çoğu grafik tasarımcı daha kötü sistemle çalışıyor.
uwutku Kilopat Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 391 Çözümler 1 7 Mayıs 2021 #12 Benjackinöfkesi dedi: hocam üstte örnek sistemi attım yeterli mi Genişletmek için tıkla... Yeterlidir. Zorlanmadan tüm işlere yeter.
Benjackinöfkesi dedi: hocam üstte örnek sistemi attım yeterli mi Genişletmek için tıkla... Yeterlidir. Zorlanmadan tüm işlere yeter.
Benjackinöfkesi Megapat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 228 Çözümler 2 7 Mayıs 2021 #13 Mavi Lotus dedi: Evet iş görür. Tanıdığım çoğu grafik tasarımcı daha kötü sistemle çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtladığınız için uwutku dedi: Yeterlidir. Zorlanmadan tüm işlere yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtladığınız için
Mavi Lotus dedi: Evet iş görür. Tanıdığım çoğu grafik tasarımcı daha kötü sistemle çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtladığınız için uwutku dedi: Yeterlidir. Zorlanmadan tüm işlere yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtladığınız için
4 456670 Picopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 408 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Mayıs 2021 #14 Benjackinöfkesi dedi: Başlıkta belirttiğim gibi minimum hangi parçalar olmalı? Video editleme, Adobe programları için kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Rahat etmek istiyorsan bol bol thread , hızlı bir ekran kartına ve ssd ye ihtiyacın var
Benjackinöfkesi dedi: Başlıkta belirttiğim gibi minimum hangi parçalar olmalı? Video editleme, Adobe programları için kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Rahat etmek istiyorsan bol bol thread , hızlı bir ekran kartına ve ssd ye ihtiyacın var