Render ve modelleme için bilgisayar toplama

Dün fiyatı yazdığım gibiydi. Var da hava soğutma var. Onun da fiyatı yüksek ama.

İyi günler. Ben de Corsair RM850x almak istiyorum ancak aynı üründe farklı seri numaraları ve farklı fiyatlandırmalar mevcut. Aradaki fark nedir acaba.

İyi günler. Ben de Corsair RM850x almak istiyorum ancak aynı üründe farklı seri numaraları ve farklı fiyatlandırmalar mevcut. Aradaki fark nedir acaba.
Kardeş ürünlerin seri numaraları birbirinden farklı olur zaten. En azından ben öyle biliyorum. Farklı fiyatlandırmada dövizin dalgalanmasından kaynaklanıyor genelde. A sitesi doları 5,45 TL alabilirken B sitesi 5,5 alabilir.

32 GB ram alacaksanız 2x16 şeklinde almanızı tavsiye ederim. 4x8 şeklinde aldığınız takdirde ilerde yükseltme yapamazsınız. Yani ram i yükseltmek isterseniz 8gb lik rammlerin hepsini değiştirmeniz gerekecektir. Ama 2x16 şeklinde aldığınızda yanına ekstradan 2x16 daha alıp toplam ram kapasitenizi 64GB olarak güncelleyebilirsiniz.

Ayrıca HDD yerine yine SSD almanızı öneririm bütçeniz yeterse.

Aslında ürün kodundan bahsettim. CP-9020180-EU ve CP-9020093-EU olmak üzere iki model var.
2018 diye belirttiğin için özellikle sordum. Biraz daha araştırdım. 2018 de revizyona gidilmiş rmx modellerde ve 20mm kadar uzunluğu azaltılmış. Rm750x e 2. 4+4 cpu pini eklenmiş gibi detaylar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…