Render ve oyun için 4060 Ti alınır mı?

CL40 gecikme değeri çok değil mi? 30-32-36'lıklar da var.
Bütçen varsa RAM'i Corsair Vengeance 2x16 5200MHz CL40 RAM yapabilirsin. Ben RAM yerine SSD 1TB yapma taraftarıyım Adata olanı seçebilirsin. Soğutucu şart o işlemci cayır cayır yanar.
Örneğin şu tercih edilebilir.

Son düzenleme:

Sistem içerisinde ancak benim söylediğim tercih edilebilir. Ayrıca attığın RAM 5K TL yahu.

CL30 bir RAM o kadar da olacak. Bir de neden sadece seninki tercih edilebilir anlamadım.

Sistemin içerisinde özelleştirme kısmında o mevcut dostum. Adam zaten 5K TL'ye RAM alırsa fiyatı 35 olur. 35k TL'ye bu tarz sistemler var CL40 aşırı kötü bir değer değil. Bütçeyi en iyi şekilde kullandırıyorum.

Hocam ddr5 daha mantıklı değil mi

Çok çok teşekkür ederim rahatsız ettiysem kusura bakmayın hayırlı akşamlar
İyi akşamlar.

Anladım dostum. CL40 ''aşırı'' olduğundan değil, sadece ne kadar düşük o kadar daha iyi diye söylemiştim. tabii bütçeyi de zorluyorsa senin dediğin tercih edilmeli. iyi günler.

Hmm anladım teşekkürler 1 hafta içerisinde sipariş vereceğim

Tamam bide gaming gen güvenilir demi ilk defa sistem alicamda internete pek güvenemiyorum
Kesinlikle zam gelmeden bu sistemi özelleştirerek sipariş etmelisin. Alalı bir kaç gün oldu ve aşırı memnunum. Ben de gaming gen sitesinden aldım hatta mağazadan teslim seçeneğini seçtim baya ilgilendiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…