Render ve oyun için laptop önerisi

Bütçe
85k max

Erazer major 15x1 al

İfadeler: kxy
Merhaba, yaklaşık 1 yıldır Asus rog strix g16 g614ji (4070li model) kullanıyorum, genellikle unreal engine ve blender üzerine çalışıyorum ve işimi genel manada rahatlıkla görüyor sadece çok ağır sahnelerde doğal olarak mobil ekran kartı bana çok yeterli gelmeyebiliyor ancak şimdiye kadar sistemim yetersiz bunu yapamıyorum diye hiçbir şey yaşamadım. Isınma konusunda çok tavsiye edilen bir modeldi, renderda ve stabil çalışmalarda sorun yok sadece uzun süre ağır yük altında altta bir soğutucuya ihtiyaç duyuyor. Malzeme kalitesi ile sıvı metal macun ve fan yapısı gibi teknolojileri güzel. Laptobu da 49inç monitörde kullanıyorum.

Şimdi bunların haricinde tavsiye olarakta şunu söyleyebilirim laptopta 4060 ve 4070 performansı arasında bu programlarda ciddi bir fark yok diye biliyorum ancak 4070 ve 4080 arasında fark var, bütçede yeten bir model varsa 4080 bakabilirsin ancak onun haricinde 4070 ve İ7 13650hx de şahsen benim için gayet yeterli oluyor.

Teşekkür ederim

İlgin için teşekkür ederim. 4080'e çıkabilirsem almayı planlıyorum ama şu an zor

Etiketleseydin keske hocam . Kayboluyor konular bircok konuya yaziyoruz.

Kas gucu olarak hiç fark yok dls4 farkı var sadece

Hocam 4050 bu modellere göre nasıldır? Bütçem çok yok ve oyun ve render için bilgisayar arıyorum.

4050'de çoğu şey için uzun süre yeterli. 4050 7535HS laptop kullanıyorum. Yapamadığım herhangi bir işlem yok. 4080'de alsan 4-5 sene sonra modası geçecek eskiyecek. 4050 alsanda aynı. Oyunlar da daha fazla FPS alırsın orası ayrı.

Bu fiyatlarda pil performansı iyi olan model var mı? 32 GB RAM lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…