Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hem render hem de oyun için bilgisayar almayı planlıyorum. Skylake işlemci ile yapacağım DDR3 olacak sistem. i7 6700k alırsam çok pahalı oluyor. i5 6600k alsam sorun çıkar mı?
i5 6600k da güçlü bir işlemcidir. İleride güzel bir soğutucu alarak iyi bir O.C yaparsanız stok i7 nin performansına erişebilir bir ihtimal. Ancak skylake sistemde ddr3 kullanamazsınız. DDR4 şart.
Skylake alicaksaniz DDR4 ram olmak zorunda arkadaslarinda belirttigi gibi 4000 TL niz varsa skylake bi sistem toplayabilirsiniz ama ekran kartindan biraz kismaniz gerekebilir. Simdi bakicam birseyler olusturursam geri donucem buraya.
Skylake olarak boyle bir sey buldum ama PSU dan emin degilim.
Pardon islemci 2600MHz ram desteklemiyor 2133 destekliyor o ramlarde stokta yok diye gorunuyor. Bende paint skillerimi konusturdum .