Render ve Photoshop için bilgisayar önerisi

jaxteller985

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, video editi ve Photoshop için hazır bir sistem almayı düşünüyorum. PC hocasının toplamış oluduğu RYZEN 5 5500/ RX 6600 lı hazır sistem alınır mı?
Fiyatı 13.000 TL normalde AMD ekran kartı alma taraftarı değilim ama fiyatı uygun geldi.

Monitörü IPS panel olsun hatta bütçe artabiliyoss RTX'li bir sistem kaliteli bir görüntü sunabilir.

13K'ya alinir ama AMD Radeon render performans kotu. Sirf render ise RTX3050 performansi bilr daha iyi olabilir. Belki Arc A750 render performansi daha iyiyse 12K'ya sistem var.

Aşağıda bıraktığım tarzda videolar üreteceğim çok fazla bir işlem yapacağımı düşünmüyorum. En azından başlangıç olarak

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Renkleri tam doğrulukta görebilmen için IPS panel bir monitöre renderın hızlanması ve görüntünün biraz daha iyi olabilmesi için RTX'e ihtiyacın var dostum.

13.000tl lik bir bilgisayarda hangi renderi yapmayı düşünebiliriz. Bir düğün nişan merasımı çekimleri bazan 48 saat sürüyor birde buna 4k eklerseniz kapasite bayağı yukseliyor. ya amdenin x399 modelli yada intelin x99- x299 modelli anakartlarını kulllanmanız gerekmezmi. Daha üst versiyonlarda intel xenon çift işlemciler varken. Bence 13000tl ye suan sunduklarımın anakartını yada işlemcilerini ancak alabilirsiniz. render makineleri sanıldığı kadar ucuz değil 45000tl den başlar saygılarımla

kral düğün videosu çekmeyeceğim veya 4k ağır video dosyalarıyla da çalışmayacağım. Kendi youtube kanalım için sanat,çizim videoları üreteceğim. İlk başta büyük bir yatırım yapmak mantıksız olur en minimal seviyede işimi görebilecek bir şey almak istiyorum eğer ki başarılı olursam ozmn daha iyi bir sistem alacağım.Gönül isterki hiç şey yapmadan mac studio alıp geçelim ama maalesef tr şartları.

mesela bu kadar ince düşündüğünüze göre hangi programlarla çalışmayı düşünüyorsunuz. adobe pinnacle vs vs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…