aykanhere
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Art Director
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda cabinet vision gibi render ve tasarım odaklı bir programı kullanmaya başlayacağım ve bu iş için uygun bir sistem toplamak istiyorum. Programın sistem gereksinimlerini dikkate alarak bana bir sistem önerisi yapabilir misiniz? Profesyonel işler için kullanacağım için özellikle render ve tasarım süreçlerinde stabil ve yeterli performans önemli. Aşağıda istediğim bazı özellikleri belirttim:
Yakın zamanda cabinet vision gibi render ve tasarım odaklı bir programı kullanmaya başlayacağım ve bu iş için uygun bir sistem toplamak istiyorum. Programın sistem gereksinimlerini dikkate alarak bana bir sistem önerisi yapabilir misiniz? Profesyonel işler için kullanacağım için özellikle render ve tasarım süreçlerinde stabil ve yeterli performans önemli. Aşağıda istediğim bazı özellikleri belirttim:
- Ekran kartı: NVIDIA RTX 3060, 4060 veya 4070 olabilir. (bütçeme göre en uygun olanı seçebilirim.)
- İşlemci: Intel i7 veya AMD Ryzen 7 serisinden bir model tercih ediyorum. (güncel nesiller olursa daha iyi olur.)
- RAM: 16 GB olması şart, render için daha fazlası da düşünülebilir.
- Depolama: SSD önerirseniz sevinirim, 1 TB ideal olur.
- Diğer: Orta-üst seviye bir anakart ve PSU ile sistemi tamamlayabilirim, önerileriniz olursa onları da beklerim.