meliholmak Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 Merhaba Blender veyahut farklı uygulamalarda montaj gibi şeyler yapmak için hangisi daha ideal olur. RX 570 ekran kartım var ve Blender da çok verimsiz kalıyor aynı verimsizlik RX 6600XT de olursa almama değmez bu yüzden yardımınız gerekli. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2022
Merhaba Blender veyahut farklı uygulamalarda montaj gibi şeyler yapmak için hangisi daha ideal olur. RX 570 ekran kartım var ve Blender da çok verimsiz kalıyor aynı verimsizlik RX 6600XT de olursa almama değmez bu yüzden yardımınız gerekli.
ArdaDnz Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 585 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #2 meliholmak dedi: Merhaba Blender veyahut farklı uygulamalarda montaj gibi şeyler yapmak için hangisi daha ideal olur. RX 570 ekran kartım var ve Blender da çok verimsiz kalıyor aynı verimsizlik RX 6600XT de olursa almama değmez bu yüzden yardımınız gerekli. Genişletmek için tıkla... Nvidia kartları Render'da > Rx kartları
meliholmak dedi: Merhaba Blender veyahut farklı uygulamalarda montaj gibi şeyler yapmak için hangisi daha ideal olur. RX 570 ekran kartım var ve Blender da çok verimsiz kalıyor aynı verimsizlik RX 6600XT de olursa almama değmez bu yüzden yardımınız gerekli. Genişletmek için tıkla... Nvidia kartları Render'da > Rx kartları