RenderPC için Sistem Özellikleri

Geçen X99 Deluxela Nepton 280L topladık çok sorunsuz oldu. Böyle bişey olduğunu bilmiyordum.

SLI desteği bulunan 2 tane GTX 980 almanı öneririm ki zira Maxwell mimarili ve oldukça güçlü bir kart. Titan veya GTX 780 güncelliğini yitirmiş bir kart.
İlgin, alakan ve önerin için teşekkür ederim. Fakat GPU renderingde 780ti in her türlü 9xx serisinin önünde olduğunu öğrendik.

Render için pc topluyorsanız kesinlikle gtx980 gibi oyun ekran kartları almayın. Nvdia quadro serisinden bütçenize uygun olanı alın derim.
Render işleminde ekran kartının bir avantajı olmadığını, GPU rendering de ise GTX serisinin Quadro serisinden daha iyi bir performans verdiğini söylemek istiyorum.

Seçtiğin kasa zaten çok iyi, alternatif istersen NZXT Phantom 820 (Türkiyede var mı bilmiyorum) ve ya Corsair Graphite 780T de ala bilirsin.
Kasaları araştıracağım teşekkürler

Derinlemesine araştıracağım, teşekkürler

Geçen X99 Deluxela Nepton 280L topladık çok sorunsuz oldu. Böyle bişey olduğunu bilmiyordum.

Açıkcası ben de çok şaşırdım.

@tridiART Ne demek, rica ederim.

@Silinen üye Evet tahmin ettiğim gibi yanlış hatırlamışım özür diliyorum. CORSAIR su soğutması degil de, PSU'ymuş. Bunun haricinde sorunu da çözmüşler sanırsam.

Telefondan şöyle küçük bir araştırma yaptim, burada bahsediliyor; Intel X99 Motherboard Goes Up in Smoke For Reasons Unknown - Legit Reviews

Zamanin varsa, yazının tamamını güzelce oku. Ama yine de ben sonucu buraya resim olarak atiyim.
Overclock meraklısı olarak; ASUS'dan resmi, sadece bireysel sorunlara yönelik değil de, GENEL bir mesaj görmeden içim pek rahat etmeyecek gibi. Şuan için aklımda MSI X99S X ya da MPOWER var.

Şuan mobilde olduğum için ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum eve geçince ben de devam edicem araştırmaya.

Iyi günler dilerim

Gigabyte gibi bir anakart devinide gözden geçirmeni tavsiye ederim. Hatta ve hatta ekran kartlarında da Gigabyte öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…