Renegade 5500 XT | Intel i3-13100F | 16 GB DDR4 | Axle RX 5500 XT 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com sistem alınır mı? Kardeşime almayı düşünüyoruz. YouTube'dan baktım FPS değerli iyi gibi oyunlarda. Bir de size sorayım dedim.
Renegade 5500 XT | Intel i3-13100F | 16 GB DDR4 | Axle RX 5500 XT 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com sistem alınır mı? Kardeşime almayı düşünüyoruz. YouTube'dan baktım FPS değerli iyi gibi oyunlarda. Bir de size sorayım dedim.
Bence alınmaz, yayıncı sistemlerinde bu fiyata 3060'lı sistemlerde düşebiliyor. İndirim kovalayın veya 1K üste çıkıp 6600'lü sistemlere y
Alınmaz. Bin lira daha koyup RX 6600 sistemlere bakın. Böyle markaların kullandığı parçalar aşırı dandik oluyor ve 2 aya bozuluyor.
Bence alınmaz, yayıncı sistemlerinde bu fiyata 3060'lı sistemlerde düşebiliyor. İndirim kovalayın veya 1K üste çıkıp 6600'lü sistemlere yönelin.
Evet katılıyorum ben bütçe o kadar diye alınır demiştim fakat bir tık artırılarak daha iyi sistemlere gidilirAlınmaz. Bin lira daha koyup RX 6600 sistemlere bakın. Böyle markaların kullandığı parçalar aşırı dandik oluyor ve 2 aya bozuluyor.
Hocam 3060 10kdan başlıyor.
Evet katılıyorum ben bütçe o kadar diye alınır demiştim fakat bir tık artırılarak daha iyi sistemlere gidilir.
Link atar mısınız?
Tam bütçe ne kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.