melihctnkay Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #1 Merhaba resimde gördüğünüz gibi siyah kordonlu saatimin rengi gitti. Buna ne yapabilirim? Acaba nasıl boyayabilirim teşekkürler. Yardım edebilecek varsa iyi olur Dosya Ekleri 16643090057378938327351694100068.jpg 91,8 KB · Görüntüleme: 103 Son düzenleme: 27 Eylül 2022
Merhaba resimde gördüğünüz gibi siyah kordonlu saatimin rengi gitti. Buna ne yapabilirim? Acaba nasıl boyayabilirim teşekkürler. Yardım edebilecek varsa iyi olur
PatrickBateman Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Çözümler 6 27 Eylül 2022 #2 Boyamayla uğraşmayıp yenisini satın alabilirsin markası ve kalitesi uğraşmana değmez bence.
melihctnkay Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #3 PatrickBateman dedi: Boyamayla uğraşmayıp yenisini satın alabilirsin markası ve kalitesi uğraşmana değmez bence. Genişletmek için tıkla... Hmm haklısın sadece dedim belki ev içi bir çözüm bulabilirim belkiteşekkürler cevap verdiğin için
PatrickBateman dedi: Boyamayla uğraşmayıp yenisini satın alabilirsin markası ve kalitesi uğraşmana değmez bence. Genişletmek için tıkla... Hmm haklısın sadece dedim belki ev içi bir çözüm bulabilirim belkiteşekkürler cevap verdiğin için
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Eylül 2022 #4 melihctnkay dedi: Hmm haklısın sadece dedim belki ev içi bir çözüm bulabilirim belkiteşekkürler cevap verdiğin için Genişletmek için tıkla... Ojeyle boya uğraşmazsın. Eğer o tonda bulamaz isen ufaktan tiner ile sil boya hemen çıkar, Kurusun ojeyle boya güzel durur.
melihctnkay dedi: Hmm haklısın sadece dedim belki ev içi bir çözüm bulabilirim belkiteşekkürler cevap verdiğin için Genişletmek için tıkla... Ojeyle boya uğraşmazsın. Eğer o tonda bulamaz isen ufaktan tiner ile sil boya hemen çıkar, Kurusun ojeyle boya güzel durur.
melihctnkay Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #5 Siberci07 dedi: Ojeyle boya uğraşmazsın. Eğer o tonda bulamaz isen ufaktan tiner ile sil boya hemen çıkar, Kurusun ojeyle boya güzel durur. Genişletmek için tıkla... Evde sadece erkek var ve oje yokama alsam olurmu gerçekten?
Siberci07 dedi: Ojeyle boya uğraşmazsın. Eğer o tonda bulamaz isen ufaktan tiner ile sil boya hemen çıkar, Kurusun ojeyle boya güzel durur. Genişletmek için tıkla... Evde sadece erkek var ve oje yokama alsam olurmu gerçekten?
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Eylül 2022 #6 melihctnkay dedi: Evde sadece erkek var ve oje yokama alsam olurmu gerçekten? Genişletmek için tıkla... Demekki evde tiner var Olur, Araba çizip az boyamadık (!)
melihctnkay dedi: Evde sadece erkek var ve oje yokama alsam olurmu gerçekten? Genişletmek için tıkla... Demekki evde tiner var Olur, Araba çizip az boyamadık (!)
melihctnkay Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #7 Siberci07 dedi: Demekki evde tiner var Olur, Araba çizip az boyamadık (!) Genişletmek için tıkla... Yok yok tiner de yokBi deneyeyim ben unutmassamteşekkürler
Siberci07 dedi: Demekki evde tiner var Olur, Araba çizip az boyamadık (!) Genişletmek için tıkla... Yok yok tiner de yokBi deneyeyim ben unutmassamteşekkürler
Bilgisayarsızoyuncu Picopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 493 Yer Adana 3 Ekim 2022 #8 melihctnkay dedi: Merhaba resimde gördüğünüz gibi siyah kordonlu saatimin rengi gitti. Buna ne yapabilirim? Acaba nasıl boyayabilirim teşekkürler. Yardım edebilecek varsa iyi olur Genişletmek için tıkla... Boyayın
melihctnkay dedi: Merhaba resimde gördüğünüz gibi siyah kordonlu saatimin rengi gitti. Buna ne yapabilirim? Acaba nasıl boyayabilirim teşekkürler. Yardım edebilecek varsa iyi olur Genişletmek için tıkla... Boyayın