Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.663 Çözümler 26 6 Eylül 2023 #1 Oyunlarda uygulamadan renk ayarı yapmak ekran kartını yorar mı veya fazla ısınma vb. yapar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.019 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Eylül 2023 #2 Yapmaz merak etme. Fakat görüntü keskinleştirme diye bir ayar var 2-3 FPS fark ettirebilir, bilmem senin için ne kadar önemli.
Yapmaz merak etme. Fakat görüntü keskinleştirme diye bir ayar var 2-3 FPS fark ettirebilir, bilmem senin için ne kadar önemli.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 Geforce Mx130 dedi: Oyunlarda uygulamadan renk ayarı yapmak ekran kartını yorar mı veya fazla ısınma vb. yapar mı? Genişletmek için tıkla... Ben hem ana ekran için hem de oyun için renk ayarı kullanıyorum özellikle Valorant'ta görüntü çok güzel oluyor.
Geforce Mx130 dedi: Oyunlarda uygulamadan renk ayarı yapmak ekran kartını yorar mı veya fazla ısınma vb. yapar mı? Genişletmek için tıkla... Ben hem ana ekran için hem de oyun için renk ayarı kullanıyorum özellikle Valorant'ta görüntü çok güzel oluyor.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 6 Eylül 2023 #4 Geforce Mx130 dedi: Oyunlarda uygulamadan renk ayarı yapmak ekran kartını yorar mı veya fazla ısınma vb. yapar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir şey yapmaz kartınıza, belki monitörünüzün renk ayarı bozulabilir o da ayarları sıfırlamayla geri düzeltilebilecek bir şey.
Geforce Mx130 dedi: Oyunlarda uygulamadan renk ayarı yapmak ekran kartını yorar mı veya fazla ısınma vb. yapar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir şey yapmaz kartınıza, belki monitörünüzün renk ayarı bozulabilir o da ayarları sıfırlamayla geri düzeltilebilecek bir şey.
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.663 Çözümler 26 6 Eylül 2023 #5 neXusTS dedi: Ben hem ana ekran için hem de oyun için renk ayarı kullanıyorum özellikle Valorant'ta görüntü çok güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Valorant'ta yapacağım ayar verebilir misiniz?
neXusTS dedi: Ben hem ana ekran için hem de oyun için renk ayarı kullanıyorum özellikle Valorant'ta görüntü çok güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Valorant'ta yapacağım ayar verebilir misiniz?
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #6 Geforce Mx130 dedi: Hocam bende Valorant'ta yapacağım ayar verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben AMD ekran kartına sahibim tek renk seçeneğini değiştiriyordum doygunluğu fullüyordum parlak görünüyordu oyun YouTube videolarında ki gibi oluyordu kalite.
Geforce Mx130 dedi: Hocam bende Valorant'ta yapacağım ayar verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben AMD ekran kartına sahibim tek renk seçeneğini değiştiriyordum doygunluğu fullüyordum parlak görünüyordu oyun YouTube videolarında ki gibi oluyordu kalite.