'Renk Düzeni Windows 7 Basic Olarak Değiştirildi' Uyarısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BlackEagle1903

Hectopat
Yer
Seyhan
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
Bugün bilgisayarda Conuter Strike Online oynarken oyun birden kapandı ve "Renk Düzeni Windows 7 Basic olarak değiştirildi" uyarısı aldım. Uyarıyı aldıktan sonra bir şey anlamadım ve bir farklılık göremedim. Sizce neden olmuş olabilir? Yardımlarınız için şimdiden Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 aero özelliğinden kaynaklı. Fazla miktarda bellek, işlemci kullanımında kendini basic düzene alabilir sonra o kullanım miktarı azaldığında tekrardan eski düzene gelebilir. Gelişmiş ayarlardan en iyi performansa alabilirsin veya aero özelliğini oyun oynarken yine o kısımdan kapatabilirsin.

Ben de öyle düşünmüştüm. Galiba Aero temaları bilgisayarı yorduğundan dolayı oyun oynarken Aero temalarını devre dışı bırakıyor. Ama Aero teması olmazsa olmaz

Bilgisayarım 3 ay öncesine kadar Windows 8 di. Ta ki Kullanıcı hesabı sorunu verinceye kadar. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Sistem Denetim Masası nda hiçbir değişiklik yapmama izin vermiyordu. Ben de format atmam gerektiğini düşündüm. Windows 8 Dvd mi kaybettiğimden mecburiyetten Windows 7 Ultimate kurdum.

O zaman elinizde ISO var ise onu DvD'ye veya USB belleğe yazdırıp 8.1 kurup yola onla devam edip bunun gibi saçma uyarılarla karşı karşıya kalmıyoruz.

Elimde ISO dosyası yoktu. Olsaydı böyle bir sorunla uğraşmazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…