Renk körü polis olabilir mi?

Hocam bu kişinin söylediği şeylere aldırış etmeyin, konulara girip girip bilmeden ve kaynak sunamadan yorum yazıyor. Direkt görmezden gelin.

Kaynak? Ne kaynağı kardeşim kendim renk körüyüm bunu yazmak için kaynak mı gerekli? Renk körünün daha ne olduğunu bilmiyorsun.

Alakası var kırmızı yeşil renk değil mi?

Alakası var kırmızı yeşil renk değil mi?

Ben renk körüyüm kırmızı ve yeşilin ne olduğunu biliyorum 22 yaşıma kadar fark etmedin miyop için gözlük alırken tesadüfen fark edilen bir durum yani bahsettiğiniz bir körlük değil.

Ben renk körüyüm kırmızı ve yeşilin ne olduğunu biliyorum 22 yaşıma kadar fark etmedin miyop için gözlük alırken tesadüfen fark edilen bir durum yani bahsettiğiniz bir körlük değil.
Polis Mevzuatı ne diyorsa o senin renkleri fark etmen Polis Mevzuatına göre bir delil değil.

Polis mevzuatı ne diyorsa o senin renkleri fark etmen polis mevzuatına göre bir delil değil.

Konuyu saptırma yanlış bilgi veriyorsun ben senin yorumuna cevap verdim. Polislikten geçmediğini ben de biliyorum. Bahsettiğin apayrı birşey.

Bu konuda da dediğin yanlış, zaten yazacağım cevabı arkadaş yazmış.Tabii öyle mi olması lazım.
Ders çalış kardeşim okul önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…