PuselMert Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #11 Krmdmrz dedi: Kuşkusuz MacBook alacak kadar param olduğu gün bunu dert edeceğim size söz veriyorum. O zamana kadar ha çıkmış ha çıkmamış benim için aynı şey. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam
Krmdmrz dedi: Kuşkusuz MacBook alacak kadar param olduğu gün bunu dert edeceğim size söz veriyorum. O zamana kadar ha çıkmış ha çıkmamış benim için aynı şey. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 4 Mayıs 2021 #12 Arkadaşlar sizce Apple dokunmatik bir laptop çıkarır mı iPad gibi ama MacOS'lu.
PuselMert Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #13 Gerkçek Bakanlığı dedi: Arkadaşlar sizce Apple dokunmatik bir laptop çıkarır mı iPad gibi ama MacOS'lu. Genişletmek için tıkla... o raconu keser ama farklı bir seri olursa Misal IMacDraw gibi bir seri olursa neden olmasın
Gerkçek Bakanlığı dedi: Arkadaşlar sizce Apple dokunmatik bir laptop çıkarır mı iPad gibi ama MacOS'lu. Genişletmek için tıkla... o raconu keser ama farklı bir seri olursa Misal IMacDraw gibi bir seri olursa neden olmasın
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 4 Mayıs 2021 #14 PuselMert dedi: O raconu keser ama farklı bir seri olursa misal iMacdraw gibi bir seri olursa neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
PuselMert dedi: O raconu keser ama farklı bir seri olursa misal iMacdraw gibi bir seri olursa neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 4 Mayıs 2021 #15 Space Gray rengini kaldırmasınlarda, hangi rengi ekliyorlarsa eklesinler. Gerkçek Bakanlığı dedi: Arkadaşlar sizce Apple dokunmatik bir laptop çıkarır mı iPad gibi ama MacOS'lu. Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz. Çıkarırsa iPad satılmaz. Apple bunu yapmaz.
Space Gray rengini kaldırmasınlarda, hangi rengi ekliyorlarsa eklesinler. Gerkçek Bakanlığı dedi: Arkadaşlar sizce Apple dokunmatik bir laptop çıkarır mı iPad gibi ama MacOS'lu. Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz. Çıkarırsa iPad satılmaz. Apple bunu yapmaz.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.466 Makaleler 12 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #16 Bence Pro serisi için çıkmaz. iPhone'larda da çoğu renk Pro modeller için mevcut değil.