Renkli vizör yasak mı?

Niye böyle düşünüyorsunuz? Bizim buradaki kuryeler öyle geziyor fenada görünmüyor yani.

Niye böyle düşünüyorsunuz? Bizim buradaki kuryeler öyle geziyor fenada görünmüyor yani.

Doğrudur hocam, düşüncem bana da yanlış geliyor fakat bilmiyorum. Görünüşü güvenliğe nazaran daha çok önemsiyorum bu aralar Hocam bir şey sormak istiyorum, ne olur ne olmaz direksiyonumu daha da geliştirmek istiyorum. Babam diyor daha vitesliyi almaya zaman var bununla biraz daha pekiştir falan diyor. Ben de almakta kararlıyım ilk vitesli motorum olacak bir yerden başlayıp öğrenmem lazım vites motoru. Ne yapacağım kafam karışık siz nediyorsunuz bu duruma? Mt125 bu aralar ilanlarda temiz ve düşük kmlisi yok, büyük ihtimal Benelli alacağım.

Bi yandan da ben pekiştirip alana kadar motor fiyatları daha da uçmuş olacak.Şuan 23 model 750 km’de 96’ya tertemiz Benelli buldum.Hiç olmadı garajda yatar diye düşünüyorum.

En mantıklısı Benelli zaten diğer konularda da söyledim, MT125 alırsan satamazsın yedek parçada bulamazsın beni dinlersen Benelli al.

En mantıklısı Benelli zaten diğer konularda da söyledim, MT125 alırsan satamazsın yedek parçada bulamazsın beni dinlersen Benelli al.

Aynen hocam orası öyle fakat şu Scooter'dan devam edip etmeme konusu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bilgiye ihtiyacım var bu konularda, işin içinden çıkılmıyor yoksa.

HJC İ71 / Scorpion 1400.
Agv k1s ikisinden de daha iyi koruyor. Sharpta önerdiğin 2 kaskın da 4 yıldızı var. K1s 5 yıldızlı bir kask. Şu "termoplastik çöp" klişesini nereden öğrendiniz bilmiyorum da kabuk koruma seviyesinde hiç bir zaman 1. etken olmamıştır. Asıl koruyuculuk iç katmanlarda. Ben 1400 carbon kullanıyorum asla önermem. Çok kötü bir kask. Malzeme kalitesi yerlerde. Ben de senin gibi termoplastik çöp karbon en koruyucu dedikleri için aldım, ama durum öyle değilmiş. Kabuk kaskın ağırlığını değiştiriyor. Asıl koruyuculuk iç köpükte.

Hocam şu motor konusu hakkında da bilgi verirseniz memnun kalırım,sizin düşünceniz nedir ?

Hocam şu motor konusu hakkında da bilgi verirseniz memnun kalırım,sizin düşünceniz nedir ?
Vitesli motora alışmak kolay, onda bir sorun yaşamazsın Senin için önemli olan trafiğe alışmak. Motosikletin trafikteki yerini öğrenmek. O yüzden ilk etapta scooter kullanmak daha mantıklı. Tek odaklanacağın şey trafik olur. Daha önünde uzun yıllar, uzun yollar olacak. Hemen en iyisine, en hızlısına atlamaya çalışma. Bulabildiğin öncelikle teorik, daha sonra bütçen varsa pratik eğitimleri al. Eğitim motosiklet kullanımında çok önemlidir. En önemlisiyse her zaman güvenliğini görünüşün önünde tut. Ben hero dash 125'e binerken de pantolonundan, botuna kadar bütün ekipmanımı giyiyorum.

Bir de sana güzelinden video bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısın hocam, daha yaş küçük. Allah ömür verirse uzun bir yol var önümde. Fakat bir yerden sonra alışana kadar o motorun fiyatı Allah bilir kaç olacak. Motoru alıp garajda yatırma fikiri de var aklımda. Bu yaz sonu alacağım maalesef ehliyeti. Daha o da yok, zaman konusunda da çok kararsızım. 2-3 aydır sürüyorum motor, Allah'a şükür hiç almadılar çevirmeye. Ehliyetsizlik büyük bir kumar, hem motor bağlanacak hem de kaç bin cezası var. Sen yıllardan beri motor kullanıyorsun, anlarsın beni. İçimde bir heves var, o ölmeden ve riskleri göze alarak sürmek istiyorum fakat durum ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…