Reno 7 alınır mı?

SualpSener

Hectopat
Daha fazla  
Reno 7 alınır mı sizce? Tasarımına bayıldım fakat fiyatına göre özellikleri kötü. Oyun falan oynamam, hatta hala Z5 Premium kullanıyorum ama yine de işlemcisi düşündürttü. Sizce çok sorun çıkartır mı ileride?

Honor 50'ye de gidiyor aklım ama tasarımı reno 7 kadar iyi değil. Maximum 10 bin TL'ye başka öneriniz varsa bakabilirim ama kavissiz metal çerçeveli tasarımlara sahip telefonlar tercihim. Samsung, Apple, Xiaomi sevmiyorum, 2. el olabilir.

Son düzenleme:
Realme GT ME kamera olarak kötü, önermem.
Honor 50 modeli de fiyat olarak pahalı. Aynı fiyata S20 FE Snapdragon var. Daha iyi cihaz S20 FE.

Samsung istemediğin için Honor 50 düşünülebilir. Fiyat performans değil ama.

Realme GT ME kamera olarak kötü, önermem.
Honor 50 modeli de fiyat olarak pahalı. Aynı fiyata S20 FE Snapdragon var. Daha iyi cihaz S20 FE.

Samsung istemediğin için Honor 50 düşünülebilir. Fiyat performans değil ama.
S20 FE düşünmedim değil ama Samsung'un tasarımları nedense çok hoşuma gitmiyor. Ayrıca S20 FE'de 5g olmaması ve sar değerinin vücutta biraz yüksek olması düşündürttü. S20 FE SD işlemci dışında hangi konularda Honor'dan üstün?

Mi 11T veya Mi 10T düşünülebilir.
Fena cihaz değil ama xiaomi görünce kusasım geliyor artık ve bütçemin az da olsa üstünde. Konuştuğum modeller 9 küsür ama 9 bile biraz zorluyor beni, çok beğendiğim bir model olmadıkça bütçeyi aşmak istemiyorum.

Reno 4 kullanıyorum. Oppo, reno serilerinde sürekli 720G ve 680 gibi işlemciler kullandı taa ki 8 serisine kadar. Reno 4'ten beri tartışılan bir seri, soru hep şu "neden güçlü bir işlemci değil?" açık konuşayım S20 FE ya da S21 daha önde ama tercihiniz Samsung dışında olacaksa reno serisi ilk sırayı alır. Evet PUBG gibi oyunları yüksek grafiklerde 60 FPS oynatmıyor ama yazılımı, arayüzü, kamerası çok iyi. Yüksek ayarda oynatmıyor dediysem de, orta ayarlarda oynatmadığı oyun yok. Oyun odaklı almıyorsanız ilk sıraya Samsung ikinci sıraya Oppo'yu yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı