Baypenguen61 Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar ren'py önerilen bir motor ama niyeyse bir çekincem var. Aranızda bana zorlukları ve kolaylıkları hakkında bilgi verebilecek biri var mı?
Arkadaşlar ren'py önerilen bir motor ama niyeyse bir çekincem var. Aranızda bana zorlukları ve kolaylıkları hakkında bilgi verebilecek biri var mı?
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #2 Baypenguen61 dedi: Arkadaşlar ren'py önerilen bir motor ama niyeyse bir çekincem var. Aranızda bana zorlukları ve kolaylıkları hakkında bilgi verebilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun motoru istiyorsanız Unity ile başlayın. Ren'py hiç duymadım. Genelde Unity, Godot ve Unreal kullanılıyor.
Baypenguen61 dedi: Arkadaşlar ren'py önerilen bir motor ama niyeyse bir çekincem var. Aranızda bana zorlukları ve kolaylıkları hakkında bilgi verebilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun motoru istiyorsanız Unity ile başlayın. Ren'py hiç duymadım. Genelde Unity, Godot ve Unreal kullanılıyor.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.083 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Şubat 2024 #3 Genelde +18 oyun yapiminda kullanilan bir motor kendisi.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Şubat 2024 #4 Ren'py, görsel roman yapmak için özelleştirilmiş python'u temel alan bir motor. Normal oyun konseptinin çok dışında sadece görsel roman oluşturmak için tasarlanmış. Bu motorla yapılan en bilindik oyun Doki Doki Literature Club.
Ren'py, görsel roman yapmak için özelleştirilmiş python'u temel alan bir motor. Normal oyun konseptinin çok dışında sadece görsel roman oluşturmak için tasarlanmış. Bu motorla yapılan en bilindik oyun Doki Doki Literature Club.
Büyüyen Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 582 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 1300X, Nvidia GTX 1050Ti, 8gb RAM (Masaüstü) i5-1235U, Intel Irıs Xe, 16GB RAM (Laptop) Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #5 Kullanımı çok basit olan python temelli bir görsel roman oyun motoru.
Baypenguen61 Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #6 Görkem Say dedi: Genelde +18 oyun yapiminda kullanilan bir motor kendisi. Genişletmek için tıkla... Onu ben de biliyorum fakat amacım öyle bir şey değil
Görkem Say dedi: Genelde +18 oyun yapiminda kullanilan bir motor kendisi. Genişletmek için tıkla... Onu ben de biliyorum fakat amacım öyle bir şey değil
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #7 Değil. Hatta rehber bile izlemeden çözersin. Çok kolaydır. Bu oyun motorunu bir visual novel çevirirken keşfetmiştim.
Değil. Hatta rehber bile izlemeden çözersin. Çok kolaydır. Bu oyun motorunu bir visual novel çevirirken keşfetmiştim.