İyi günler. Bugün Dead by Daylight katil olarak oynarken bir takım troll arkadaşlara denk geldiğim için maç boyu başlarında bekleyerek sinirimi çıkardım diyebilirim. Çoğunluğu kanser edici hareketlerdi yoksa böyle bir şey asla yapmam bu tarz oyunlarda. Neyse işte maç sonu bu arkadaşlar yediremeyip profile istila edip -rep camper gibisinden yorumlar yazmış. Sildim fakat bu yazılan -rep +rep falan ne oluyor bir zararı falan var mı acaba bilen falan varsa bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.
İyi günler. Bugün Dead by Daylight katil olarak oynarken bir takım troll arkadaşlara denk geldiğim için maç boyu başlarında bekleyerek sinirimi çıkardım diyebilirim. Çoğunluğu kanser edici hareketlerdi yoksa böyle bir şey asla yapmam bu tarz oyunlarda. Neyse işte maç sonu bu arkadaşlar yediremeyip profile istila edip -rep camper gibisinden yorumlar yazmış. Sildim fakat bu yazılan -rep +rep falan ne oluyor bir zararı falan var mı acaba bilen falan varsa bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.
Profiline girenler senin nasıl biri olduğunu anlar bu -rep veya +rep muhabbetiyle. Seni oyluyorlar gibi düşün. Herhangi bir zararı yok millettin profiline yazmış olduğu bir yorum sadece.
Övgü/sövgü anlamında kullanılıyor. Örneğin iyi bir iletişime sahip, saygılı bir oyuncuysanız "+rep" yazılabilir veya oynadığınız oyunda iyiyseniz "+rep" yazılabilir fakat herkese küfür eden, toksik davranan biriyseniz "-rep" yazarlar.
Rep = Reputation (İtibar, şeref) kısaltması oluyor. +Rep dedikleri zaman "Bu adam iyi birisi, saygılı, itibarlı, şerefli" gibi bir anlam taşırken -Rep "Haysiyetsiz, onursuz" gibi anlam taşıyor.
Profiline girenler senin nasıl biri olduğunu anlar bu -rep veya +rep muhabbetiyle. Seni oyluyorlar gibi düşün. Herhangi bir zararı yok millettin profiline yazmış olduğu bir yorum sadece.
Rep = reputation (itibar, şeref) kısaltması oluyor. +rep dedikleri zaman "bu adam iyi birisi, saygılı, itibarlı, şerefli" gibi bir anlam taşırken -rep "haysiyetsiz, onursuz" gibi anlam taşıyor.
Maç sonu chatinde anlamıştım zaten tarafıma kudurmuş oldukları için sövüşme falan oldu sonrası profile dadanmışlardı sildim işte. Profili sadece arkadaşlara açık olarak ayarladım sonra da.
Aslında öç çıkarıp kudurttuğum için bir nevi mutluyum fakat yediremeyip sövüşme başlatmaları sinirimi bozan kısım oldu full Türk takıma denk düşmüşüm lobide. Teşekkürler bu arada içim rahatladı diyebilirim.