Repack dosyası nasıl yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Battlefield 5 dosyasını repack yapmak istiyorum. Bilgisayara format atacağım bida Origin üzerinden yüklemek istemiyorum nasıl bunu repack setup dosyasını dönüştüreceğim? %50,%75 gibi sıkıştırma yapmak istiyorum.

7-ZIP veya WinRAR ile maksimum ayarlarda sıkıştırma yapman yeterli.

7-ZIP belki ama WinRAR iyi bir öneri değil. Sıkıştırma konusunda vasat bir program WinRAR.

Bu arada ekleme yapayım:

Oyunun çalışacağından şüpheliyim. Zira, Origin bana Battlefield 4 oyununu sıfırdan indirtmişti tek dosya yüzünden.

7-ZIP belki ama WinRAR iyi bir öneri değil. Sıkıştırma konusunda vasat bir program WinRAR.
WinRAR sıkıştırma konusunda harika bir program, ne kadar 7-Zip'i sevsem de WinRAR birçok testte ufak farklarla 7-Zip'i geçiyor.
Yalnız oyun dosyalarını sıkıştırırken RAR, LZMA gibi sıkıştırma yöntemleri ne kadar uygundur bilmiyorum.

WinRAR sıkıştırma konusunda harika bir program, ne kadar 7-ZIP'i sevsem de WinRAR birçok testte ufak farklarla 7-ZIP'i geçiyor.

WinRAR'dan çok daha iyi programlar var. Ve 7-ZIP esnekliği sayesinde çok muazzam sıkıştırmalar sağlayabiliyor. Sadece nasıl kullanılacağını bilmek lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…