Repack dosyası nasıl yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@abdulsamet türkan gecikme için üzgünüm. 0.60 Mbps ile upload ediyorum dosyayı.

Her neyse, dosyayı tekrar yükledim. Şaşırtıcı biçimde bu kez silinmedi. Sıkıştıma Aracı.

Virustotal Raporu aynı rapor. İstiyorsanız kendiniz yükleyin.
Ek olarak:

Son çalışmamın setup.exe dosyası içinde kalmış, güzel bir kaynak olur kendisi : Virustotal Raporu . Yine inanmıyorsanız, aynı dosya "Output" klasörü içinde duruyor, kendiniz bakın.

@Firehorse MK II kimsenin bilgisayarı ve dosyaları ile işim yok. Ben işimi temiz yaparım. Hakkımda iftira atmayın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi ayarları yaptınız?
Yazdım ya hocam 7z (Arşiv formatı / Archive format), Ultra (Sıkıştırma seviyesi / Compression level), Solid (Solid Block size), LZMA (Sıkıştırma methodu / Compression method) gibisinden. Diğer ayarları varsayılan olarak bıraktım.

Teste güncelleme:
FreeArc - ARC - Ultra Compression: 319 MB (5 dakika 50 saniye)

7zip ile 15% sıkıştırma yapmışlığım bile var (Orijinal dosya 1 GB ise sıkıştırılmış hali 150 MB'di gibi düşünebilirsin.).
Dosyanın boyutuna göre ve işlemcinin thread sayısı, frekansına göre bu işlem saatler hatta 400-500 GB gibi bir boyutta ise günler sürebilir.

Hatta yakın zamanda sıkıştırdığım SD kart imaj dosyası. BKZ

15,931 GB'den 2,063 GB'ye sıkıştırdım.

Nasıl yapıyorsunuz? Farklı dosyalar için farklı ayarlar mı var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…