Repack sayfaları güvenli mi?

can.yasins

Yoctopat
Daha fazla  
Konuyu güvenilirliğini merak ettiğim için açtım link veya bağlantı kesinlikle paylaşmıyor ve önermiyorum. Sadece güvenilirliğini tartışmak için konu açıldı.

Güvenilir gibi ama %100 güvenli demek de zor. Yani yazılımcı değilim ki oyun dosyalarında yaptıkları değişiklikleri tek tek inceleyeyim. Benim bilgisayarım sadece oyuna özel. O bilgisayarda gerçek mailimi, hesaplarımı felan kullanmıyorum. Modem üstünden evdeki cihazlara yayılan bir virüs bulaşmadığı müddetçe kafam rahat. Öyle bir virüs var mı ondan da emin değilim.

Konuyu güvenilirliğini merak ettiğim için açtım link veya bağlantı kesinlikle paylaşmıyor ve önermiyorum. Sadece güvenilirliğini tartışmak için konu açıldı.

Bazıları güvenli bazıları değil güvenli olanlar dodi, FitGirl gibi siteler ismini yazarsanız yardımcı olabilirim.

Evet güvenli onlarca oyun indirdim asla virüs yemedim virüsdür diyen kullanmayı bilmiyordur. Hobi olarak oyunu kırıyorlar zaten oyun kırmak o kadar da zor değil steam.dll dosyasını emulator yardımıyla değiştiriyorlar ve oyun kırılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı