"Repair-volume : No MSFT_Volume objects found with property 'DriveLetter' equal to 'C" hatası

OmenUs

Femtopat
Daha fazla  
RAM
12
SSD veya HDD modeli
ADATA SU630
Ekran kartı
AMD Radeon R9 200
Anakart
ASUS H81M-C
İşlemci
İntel i5-4460 CPU 3.20GHz
Saygı değer Technopat kullanıcıları. Şu an bilgisayar nasıl çalışıyor onu anlatayım.

*Bilgisayarım normal bir şekilde çalışırken ekran bir anda gidiyor (siyah ekran)*. Bu esnada ise klavye üzerinden hiçbir tuş kombinasyonu çalıştıramıyorum. Ben de çözümü tekrar başlatma buluyorum ama sistem açılmıyor ve anakart üreticisinin logosunu gördükten sonra sistem yine siyah ekranda. Aradan zaman geçip tekrar açıyorum ama güvenli modda açıyorum. Şu an PC güvenli modda çalışıyor. Şimdi sorunum bu siyah ekran.
Şu ana kadar denediğim tüm yolları yazayım sizlere:
Üstteki yıldızlı cümlenin öncesine gelirsem, bu gene aynı hataları veriyordu. Biraz araştırma yaptım ve çıkan sonuçlardan biride Windows'un kurulumunda hata olabileceği yazıyordu. Benim de içimden PC'yi bir temizlemek geliyordu, bu vesile ile temizlerim dedim. Bilgisayara USB ile temiz bir Windows 10 kurdum. Kullandığım programları tek tek indirip bilgisayara kurarken bu siyah ekran gene başladı. Ben de alttaki yöntemleri denedim.
  • RAM'leri sökür çıkardım, farklı kombinasonlar denedim. RAM'larim çalışıyor.
  • Ekran kartımı söküp çıkardım temizledim.
  • Anakarta bağlı tüm kabloları sök çıkar yaptım.
  • İşlemciyi söktüm çıkardım, bu arada hazır çıkartıyorum macununu da değiştirdim.
  • PSU'da bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, yeni aldım 3-4 ay olacak.
Ama gene siyah ekranda kalıyoruz.
Şu an bilgisayar 2 saattir güvenli modda çalışıyor.
YouTube'da izlediğim tüm siyah ekran hataları içeriklerini tükettim. Ve sonunda sorunun kaynağını buldum.
İşte bunun çözümü için YouTube'da video da adımları uygularken (

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

)
PowerShell de bu hatayı aldım. Bilen yardım etsin 1 haftadır akşamları bununla uğraşmaktan bıktım.
Not: CMD --> SFC /scannow komutunu çalıştırınca her şey mükemmel diyor.

Herkese iyi akşamlar...

Sorunun kaynağı birinci resim.
Sorunu çözmeye giderken yolda hata ile karşılaştım o da ikinci resim.
Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    15,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 2.PNG
    17,4 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…