Steam Rep'de historical dataya basınca eskiden kullandığı bütün isimler görünüyor onu nasıl silebiliyoruz diye sormuştum.Nasıl yani? Profildeki mesajlardan mı bahsediyorsunuz?
Steam profiline gidin, Steam adınızdaki üçgene basın telefonda iseniz, bilgisayar ise kullanıcı adının yanındaki aşağıya dönük üçgene ve Steam kullanıcı ad geçmişi siline basınız.Steam Rep'de historical dataya basınca eskiden kullandığı bütün isimler görünüyor onu nasıl silebiliyoruz diye sormuştum.
O normal Steam geçmiş isimlerini siliyor birde bu sitede geçmiş isimler duruyor.Steam profiline gidin, üç noktaya basın telefonda iseniz, bilgisayar ise kullanıcı adının yanındaki aşağıya dönük üçgene ve Steam kullanıcı ad geçmişi siline basınız.
Hocam biraz takıntılısınız sanırım, siteyi ne yapacaksınız, sağlınız için diyorum.O normal Steam geçmiş isimlerini siliyor birde bu sitede geçmiş isimler duruyor.
SteamRep » Home
steamrep.com
Websitesi bütün geçmiş verileri de içinde tutar. Yani böyle bir siteye bir şey yapamayız gibime geliyor. Fakat hocam bir websitesinde sizin geçmiş Steam adınız olsa ne olur olmasa ne olur. Kişisel bilginiz değil ki.O normal Steam geçmiş isimlerini siliyor birde bu sitede geçmiş isimler duruyor.
SteamRep » Home
steamrep.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.