MrLupin Kilopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 212 Yer Çankırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2020 #1 Uygun fiyatlı iyi bir repeater önerir misiniz?
Nymph Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #2 Xiaomi Mi Wifi Pro kullanıyorum ben fakat arada nadir olsada kesilmeler olabiliyor ve internet hızınız düşüyor.
Xiaomi Mi Wifi Pro kullanıyorum ben fakat arada nadir olsada kesilmeler olabiliyor ve internet hızınız düşüyor.
Ego212 Centipat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 33 11 Nisan 2020 #3 Tp link -re200 aldım 2 gün önce çok başarılı bir ürün. Güncelliği de var
BriefsHyper Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 521 Çözümler 1 11 Nisan 2020 #4 Nymph dedi: Xiaomi Mi Wifi Pro kullanıyorum ben fakat arada nadir olsada kesilmeler olabiliyor ve internet hızınız düşüyor. Genişletmek için tıkla... Aynı cihaz bende de var kesilme dediğiniz şey 30-40 dakikada sürekli olan bir şey mi?
Nymph dedi: Xiaomi Mi Wifi Pro kullanıyorum ben fakat arada nadir olsada kesilmeler olabiliyor ve internet hızınız düşüyor. Genişletmek için tıkla... Aynı cihaz bende de var kesilme dediğiniz şey 30-40 dakikada sürekli olan bir şey mi?
Nymph Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #5 Haftada 1-2 defa yaşıyorum bu problemi.
MrLupin Kilopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 212 Yer Çankırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2020 #7 prens445 dedi: Everest EWR-301. Genişletmek için tıkla... Buna biraz baktım da modeme kablosuz olarak bağlanıp da dağıtıyor değil mi? Kullanıyorsanız memnun musunuz?
prens445 dedi: Everest EWR-301. Genişletmek için tıkla... Buna biraz baktım da modeme kablosuz olarak bağlanıp da dağıtıyor değil mi? Kullanıyorsanız memnun musunuz?
F friedkin Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 199 11 Kasım 2020 #8 MrLupin dedi: Buna biraz baktım da modeme kablosuz olarak bağlanıp da dağıtıyor değil mi? Kullanıyorsanız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... kablosuzda dağıtır kabloylada bağlarsın, biz bunu 2 senedir kullanıyoruz gece gündüz açık hiçbi sorun yaşamadık.
MrLupin dedi: Buna biraz baktım da modeme kablosuz olarak bağlanıp da dağıtıyor değil mi? Kullanıyorsanız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... kablosuzda dağıtır kabloylada bağlarsın, biz bunu 2 senedir kullanıyoruz gece gündüz açık hiçbi sorun yaşamadık.
BriefsHyper Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 521 Çözümler 1 12 Kasım 2020 #9 Nymph dedi: Haftada 1-2 defa yaşıyorum bu problemi. Genişletmek için tıkla... Sabit ip al pc üzerinden sorun çözülüyor ama telefonun hotspot özelliği üstünden internete bağlanmak istersen geri otomatik yapmalısın.
Nymph dedi: Haftada 1-2 defa yaşıyorum bu problemi. Genişletmek için tıkla... Sabit ip al pc üzerinden sorun çözülüyor ama telefonun hotspot özelliği üstünden internete bağlanmak istersen geri otomatik yapmalısın.