Replika Adidas satıcı önerisi

Kötü kasalar gibi düşünün. Mühendislik yok.

Hava alacak yer bırakmıyorlar, kullanılan malzeme kalitesiz. Bir haber sadece: Ucuz ithal ayakkabı kanser yapıyor

Burada üretimden üretime göre değiştiğini düşünüyorum. Uzak Doğu'da üretilen marka ürünlerle, replikaları genellikle benzer standartlarda üretiliyor. Tabii ki kötüleri, kanserojen boyalarla ürtilen tekstil malzemeleri de var. Bence rahat edildiyse ve malzemesi kötü görünmüyorsa gayet giyilebilir. Replika ayakkabıları orijinal diye satanlar, replika ayakkabı giymekten daha büyük sorun

Bunun tüm replikalar için geçerli olduğunu düşünmüyorum. Ben de aynı şekilde yapıyorum, orijinal, iyi bir markaya yüklü meblağ ödeyerek alıp yıllarca kullanıyorum. Demek istediğim bir ayakkabı kötüyse kötüdür. Ucuz marka, replika, yerli mal, yabancı mal vb. farkı olduğunu düşünmüyorum.

Her ne kadar orijinal ürünle aynı olduğunu söyleseler de çakma çakmadır. Bence marka adı vermeden orijinal ürün almalısın.

Her ne kadar orijinal ürünle aynı olduğunu söyleseler de çakma çakmadır. Bence marka adı vermeden orijinal ürün almalısın.
Orjinal olarak Adidas'ın en kötü spor ayakkabısı 400 TL, Adidas ayakkabıları markasından dolayı değil tarzı ve rahatlığından dolayı seviyorum tabii, 150 TL'ye 3 adet replika alabiliyorum

Orjinal olarak Adidas'ın en kötü spor ayakkabısı 400 TL, Adidas ayakkabıları markasından dolayı değil tarzı ve rahatlığından dolayı seviyorum tabii, 150 TL'ye 3 adet replika alabiliyorum

50 liralık ayakkabı giyiyorsan ayaklarına yazık, benden söylemesi.

Aldığın ürünün fiyatından çok beğenmen, rahatlığı ve dayanıklılığı daha önemli. Çoğu zaman 1 tane orjinal almak, 3 tane replika almaktan çok daha iyi bir tercih olabilir özellikle kışlık ayakkabı ve botlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…