Replika AGV pısta GP rr korur mu?

ne_bileyim_kim

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller.
Shopier üzerinden replika AGV pısta GP rr kask satıyorlar. Açıklamada AGV K1-K3 kabuğundan ve ABS plastikten olduğu yazıyor.
Satan kişiler LS2'den daha çok koruduğunu hatta AGV K1 le aynı düzeyde koruduğunu söylüyor.

Kasktan alan veya alıp kullanırken kaza yapan varsa ne kadar koruduğunu yazabilir mi?

Ben pek inanmıyorum K1 kabuğundan yapıldığına, eğer doğru olduğuna kesin inansaydım K1S alacağıma değerlendirebilirdim fakat dediğim gibi pek inandırıcı değil.

Ek olarak karar verirken şunu düşün; Senin canını koruyor bu şey.

Teşekkürler düşüncem ama birşey sormak istiyorum. K1 alsam PISTA GP RR spoilerı takabilir miyim ?

Kaskın koruması kabuğunda değil, içerisindeki köpüğünde ve darbe emici malzemelerindedir. Yoksa termoplastik kasklar testlerden 5 yıldız alabilirken, karbon kasklar 3-4 yıldız alamazdı. Bütün termoplastik kasklar en fazla 3 bütün karbonfiber kasklar 5 yıldızlı olmalıydı.

Hatta kabuk sağlamlığı önemli olsa metal kask bile olabilirdi ancak alacağı darbeyi direkt kafa tasına geçireceği için hiç güvenli olmazdı. O yüzden replika kask almayın. Kask takmasanız daha iyi. En azından kafanızda kask yok diye daha dikkatli gezersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…