Replika AGV Pista vs orijinal K1S

Eyübüü

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 Zotac 1660s 520mk anakart ddr4 vengance 8gb ram
Aynı fiyattalar hangisini tercih etmeliyim? Nesnel ve öznel yorumunuzu yazar mısınız? Replika olan ürün moto46 diye bir siteden bu arada.

Hocam kaskı hava olsun diye değil de güvenliğimiz için takmalıyız bunu biliyorsunuz. Tabii ki orijinal k1s alın. Ha bana sorarsanız k1s o fiyatları gram hak eden bir kask değil ancak beğendiyseniz bir şey diyemem.

Hocam kaskı hava olsun diye değil de güvenliğimiz için takmalıyız bunu biliyorsunuz. Tabii ki orijinal k1s alın. Ha bana sorarsanız k1s o fiyatları gram hak eden bir kask değil ancak beğendiyseniz bir şey diyemem.

Şeklini beğendim ve AGV yani sizce çok mu berbat?

Kesinlikle k1s, replika kask alınmaz. Kask moda için değil güvenlik için takılıyor ayrıca k1s renkli vizörle çok havalı duruyor ben de kullanıyorum.

Kesinlikle k1s, replika kask alınmaz. Kask moda için değil güvenlik için takılıyor ayrıca k1s renkli vizörle çok havalı duruyor ben de kullanıyorum.

Biliyorum da arada kaldım arkadaşlarım aldı güzel duruyor.

K1s berbat bir kask değil ancak fiyatına göre kötü. Dış kabuk olarak termoplastik kullanıyor. O paralara polikarbon kask satılıyor. Hatta hjcnin fiberglass bir modeli vardı o fiyatlara.

Hjcnin görünüşünü pek beğenemedim hocam 10 bin lira bandında hem kaliteli hem güzel görünüşlü bir kask yok mu?

Biliyorum da arada kaldım arkadaşlarım aldı güzel duruyor.

Hjcnin görünüşünü pek beğenemedim hocam 10 bin lira bandında hem kaliteli hem güzel görünüşlü bir kask yok mu?
Kafanı koruması görünüşten daha iyi değil mi? Görünüşleri çok iyi ona bir şey diyemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı