Hocam kaskı hava olsun diye değil de güvenliğimiz için takmalıyız bunu biliyorsunuz. Tabii ki orijinal k1s alın. Ha bana sorarsanız k1s o fiyatları gram hak eden bir kask değil ancak beğendiyseniz bir şey diyemem.
Şeklini beğendim ve AGV yani sizce çok mu berbat?
Kesinlikle k1s, replika kask alınmaz. Kask moda için değil güvenlik için takılıyor ayrıca k1s renkli vizörle çok havalı duruyor ben de kullanıyorum.
K1s berbat bir kask değil ancak fiyatına göre kötü. Dış kabuk olarak termoplastik kullanıyor. O paralara polikarbon kask satılıyor. Hatta hjcnin fiberglass bir modeli vardı o fiyatlara.
Scorpion exo 520 al hocamBiliyorum da arada kaldım arkadaşlarım aldı güzel duruyor.
Hjcnin görünüşünü pek beğenemedim hocam 10 bin lira bandında hem kaliteli hem güzel görünüşlü bir kask yok mu?
Kafanı koruması görünüşten daha iyi değil mi? Görünüşleri çok iyi ona bir şey diyemem.Biliyorum da arada kaldım arkadaşlarım aldı güzel duruyor.
Hjcnin görünüşünü pek beğenemedim hocam 10 bin lira bandında hem kaliteli hem güzel görünüşlü bir kask yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.