Replika AirPods Pro 2. nesil Bluetooth ile bağlanmıyor

Huso_2534

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Trendyol'dan yorumlara bakarak bir replika AirPods Pro 2 aldım ürünün yorumları gerçekten 4 yıldızdan aşağı yorum yok denebilecek kadar iyiydi. 1 yıldız vs. verenlerde gördüğüm kadarıyla saçma sorunlar kargo sorunları vs. idi. Şimdi ben bu ürünü dün satın aldım / teslim aldım. İlk başta normal çalışıyordu Bluetooth bağlantısını falan yaptım bir 3, 5 dakika dinledim gayet iyiydi replika olmasına rağmen. Şarj oranını kontrol ettiğimde kulaklıklar %98 kutu %6 falandı. Ben şarja takana kadar kutu %4'e 3'e kadar düştü şarja taktım ama şarj olup olmadığını zaten anlayamadım. Arkadaşıma sorduğumda bir 6 saat falan şarjda kalsın düzelir dedi, denedim ama yine bir sonuca varamadım. Galiba kutunun şarjı o kadar azalmış ki Bluetooth bağlantısını bile doğru düzgün kuramamaya başladı. Kafasına göre Bluetooth bağlayıp çıkardı doğru düzgün bir bağlantı kuramadım yani resetlemeye çalışınca arka düğmedende ilk 4 saniye turuncu ışık yanıp sönüyor sonra beyaz veya farklı bir ışık yanmıyor. Sadece arada reset denediğimde 30 saniye sonra yine 4 saniye bir turuncu ışık yanıp sönüyor o kadar. Yani işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı