F flix2m Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 101 18 Ekim 2022 #1 Replika AirPods Pro aldım, bunun kutusunun şarj olup olmadığını, şarj durumunu nasıl öğrenebilirim? Şarja taktım şu an, 7-8 saniye kırmızı ışık yandı ve söndü. Şu an hiçbir ışık yanmadan şarjda.
Replika AirPods Pro aldım, bunun kutusunun şarj olup olmadığını, şarj durumunu nasıl öğrenebilirim? Şarja taktım şu an, 7-8 saniye kırmızı ışık yandı ve söndü. Şu an hiçbir ışık yanmadan şarjda.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 18 Ekim 2022 #2 Orijinal AirPods Pro'larda şarjdayken ışık birkaç saniye yanıyor sonra sönüyor. Bunda da böyle olabilir.
Orijinal AirPods Pro'larda şarjdayken ışık birkaç saniye yanıyor sonra sönüyor. Bunda da böyle olabilir.
F flix2m Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 101 18 Ekim 2022 #3 dertlioyuncu dedi: Orijinal AirPods Pro'larda şarjdayken ışık birkaç saniye yanıyor sonra sönüyor. Bunda da böyle olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, peki kutunun %100 olduğunu nasıl anlayabiliriz? Şarjdan ne zaman çıkarmam lazım? edit: kutu yeşil yanıyor şu an, şarjı doldu sanırım. Son düzenleme: 18 Ekim 2022
dertlioyuncu dedi: Orijinal AirPods Pro'larda şarjdayken ışık birkaç saniye yanıyor sonra sönüyor. Bunda da böyle olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, peki kutunun %100 olduğunu nasıl anlayabiliriz? Şarjdan ne zaman çıkarmam lazım? edit: kutu yeşil yanıyor şu an, şarjı doldu sanırım.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 18 Ekim 2022 #4 flix2m dedi: Anladım, peki kutunun %100 olduğunu nasıl anlayabiliriz? Şarjdan ne zaman çıkarmam lazım? Edit: Kutu yeşil yanıyor şu an, şarjı doldu sanırım. Genişletmek için tıkla... Kutusu varsa kullanım kılavuzudan daha detaylı bakabilirsiniz ama yeşil yandıysa dolmuştur.
flix2m dedi: Anladım, peki kutunun %100 olduğunu nasıl anlayabiliriz? Şarjdan ne zaman çıkarmam lazım? Edit: Kutu yeşil yanıyor şu an, şarjı doldu sanırım. Genişletmek için tıkla... Kutusu varsa kullanım kılavuzudan daha detaylı bakabilirsiniz ama yeşil yandıysa dolmuştur.