Replika AirPods Tek Kulaklıktan Ses Geliyor

SassyDice

Decapat
Daha fazla  
Elimde AirPods 4 replika ürünü var. Gerekli Bluetooth bağlantısı yaptıktan sonra sadece ya sağ ya da sol kulaklıktan ses geliyor. Bu fark şu şekilde gerçekleşiyor; misal sadece soldan ses gelirken kulaklıkları kutuya yerleştirip bağlantıyı unut dedikten sonra tekrar bağlanıp ilk sağ kulaklığı takıp müzik açarsam bu sefer sadece sağdan ses geliyor soldan gelmiyor. Tekrar kutuya yerleştirip aynı şeyi yaptığımda bu sefer solu takıp müzik açarsam sadece soldan ses geliyor. Emin değilim ama bu iki kulaklık farklı cihazlardan aynı kutuya yerleştirilip satışa sunulmuş gibi geldi. Başka mantık yürütemedim. Resmen 2 farklı Bluetooth adresine sahip gibi. Bir şekilde bunu teke indirebilmek gerekiyor. 2 kulaklığı da taktığımda başta hazır vaziyette olduklarına dair gelen melodi efektini duyabiliyorum, yani şarjları var ve çalışır haldeler. Kulaklıkları kutuya koyduktan sonra arkadaki tuşa basılı tutup rengi beyaz yanıncaya kadar basıp tekrar bağlantı denedim tabii ki ama sonuç hep aynı. Bunun yazılımsal/donanımsal bir çözümü vardır illa. Derin reset diye bir şey de duydum nedir bilmiyorum. Bunu halledemezsem cihaz çöp olacak. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…